ΡΟΜΑ

Τοροσίδης: "Θέλουμε το σκουντέτο"

Τοροσίδης: "Θέλουμε το σκουντέτο"

Ο Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε ότι το μέλλον του είναι στη Ρόμα για τα επόμενα τρία χρόνια και τόνισε πως ο μεγάλος στόχος τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση του τίτλου. Τι είπε για Ρανιέρι και Μανωλά.

"Το μέλλον μου είναι η Ρόμα, έχω υπογράψει για 3 χρόνια ακόμα κλαι θέλω να παραμείνω εδώ επειδή είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλους στόχους.

Είμαστε μία δυνατή ομάδα με παίκτες υψηλού επιπέδου. Θέλουμε όλοι να κατακτήσουμε το σκουντέτο, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Δεν θέλω να πω για το αν έχει μικρύνει το χάσμα με τη Γιουβέντους ούτε να μιλήσω για τις άλλες ομάδες.

Η ομάδα μας είναι δυνατή και ανταγωνιστική. Θέλουμε να νικάμε", τόνισε ο Έλληνας άσος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Αυστρία όπου κάνει προετοιμασία η Ρόμα", και συνέχισε:

"Όσον αφορά στο Champions League, ελπίζουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και έτοιμοι για όλα.

Εγώ προτιμώ να αγωνίζομαι στη θέση του δεξιού μπακ αλλά αν ο προπονητής μου ζητήσει να παίξω αριστερά θα το κάνω για να βοηθήσω την ομάδα.

Δεν έχω μιλήσει με τον Μπενατιά για το μέλλον του (οι Ιταλοί γράφουν πως η Τσέλσι έκανε πρόταση 30.000.000 λιρών για τον παίκτη) αλλά είναι επαγγελματίας και θέλει να πάρει το πρωτάθλημα εδώ με τη Ρόμα. Δεν μου έχει πει κάτι, ελπίζουμε να παραμείνει".

Ο Βασίλης Τοροσίδης ρωτήθηκε και για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ελλάδας, Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια μάλιστα είχε κάτσει στον πάγκο των "τζαλορόσι":

Είναι σημαντικός για μας επειδή είναι ένας μεγάλος προπονητής που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες όπως η Μονακό και η Τσέλσι. Έχω μιλήσει μαζί του και είναι ένα καλό άτομο. Θέλουμε να πάμε στα τελικά του Euro 2016 στη Γαλλία".

Σε ερώτηση για το αν εκτιμάει πως θα έχει συμπαίκτη τη νέα σεζόν τον Κώστα Μανωλά, απάντησε: "Δεν το ξέρω, ο Μανωλάς είναι φίλος μου και έχουμε παίξει μαζί στην Εθνική ομάδα και στον Ολυμπιακό. Αυτά τα θέματα όμως αφορούν τις διοικήσεις, δεν μπορώ να ξέρω εγώ αν θα έρθει στην ομάδα ή όχι. Είναι πάντως ένας παίκτης νέος και δυνατός".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ