ΡΟΜΑ

Το "ειδικό πλάνο" Γκαρσία για Τότι

Το "ειδικό πλάνο" Γκαρσία για Τότι

Η φετινή σεζόν δεν έχει καμία σχέση με την περυσινή για τη Ρόμα και για το λόγο αυτό ο Ρούντι Γκαρσία έχει πάρει την απόφαση για ξεχωριστή "διαχείριση" του Φραντσέσκο Τότι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τι είναι άραγε σημαντικότερο για τον Φραντσέσκο Τότι; Να γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ρόμα που θα έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ή μήπως να προχωρήσει όσο ποτέ άλλοτε στο Champions League και να κυνηγήσει την ευρωπαϊκή δόξα;

Ό,τι από τα δύο και αν προτιμάει ο 38χρονος σούπερ σταρ των "Ρωμαίων" το σίγουρο είναι πως τη φετινή σεζόν θα χάσει αρκετά ματς της Ρόμα εντός των συνόρων, με τον Ρούντι Γκαρσία να θεωρεί πως αυτό είναι... αναγκαίο κακό για να κρατήσει τον καπιτάνο στο τοπ της φόρμας του.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ με σημερινά δημοσιεύματά τους, οι δύο άνδρες έχουν κάνει ήδη τη σχετική κουβέντα και έχουν συμφωνήσει στο να πάρει κάποιες ημέρες "ρεπό" ο Τότι, με το σχέδιο αυτό να μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή.

Το "ειδικό πλάνο" Γκαρσία για Τότι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Τότι θα καθήσει στον πάγκο στον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Έμπολι (2η αγωνιστική) και θα είναι βασικός την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην επιστροφή του στο Champions League μετά από 3,5 χρόνια (16 Φεβρουαρίου 2011 η τελευταία του συμμετοχή).

Με δεδομένο πως η Ρόμα έχει να δώσει 7 παιχνίδια μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, θεωρείται δεδομένο πως ίδιο έργο θα επαναληφθεί αρκετές φορές, με τον Τότι να αναμένεται να παίζει μόνο σε ένα ολόκληρο ματς και κατά τα 2/3 σε ένα άλλο, όταν θα υπάρχουν 3 ματς μέσα σε μία εβδομάδα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στα μεγάλα ματς του Καμπιονάτο που θα γίνονται στο "Ολίμπικο" και στους αγώνες του Champions League δεν θα ισχύει το "καθεστώς προστασίας" του παίκτη, με τους "τζαλορόσι" να χρειάζονται άλλωστε σε τέτοια κρίσιμα τεστ τον ηγέτη τους.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ