ΡΟΜΑ

Θέλει Ντε Σάνκτις και Σορεντίνο η Ρόμα

Θέλει Ντε Σάνκτις και Σορεντίνο η Ρόμα

Η Ρόμα συνεχίζει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, με τους Ντε Σάνκτις και Σορεντίνο να βρίσκονται πλέον ψηλά στη λίστα για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο νέος τεχνικός της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, αναζητεί τον ιδανικό για να πάρει τα γάντια που έμειναν στο... ράφι μετά την αποχώρηση του Στεκέλενμπουργκ (Φούλαμ), με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο το Σάββατο για δύο παίκτες από την ιταλική αγορά που ενδιαφέρουν αρκετά τους πρωτευουσιάνους.

Ο ένας είναι ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις ο οποίος δεν φέρεται να λογίζεται ως βασικός (μετά από 4 χρόνια παρουσίας στο "Σαν Πάολο") από τον Ράφα Μπενίτεθ και η Νάπολι εμφανίζεται θετική να τον παραχωρήσει αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι "τζαλορόσι" είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 36χρονο πορτιέρε, χωρίς όμως να αποτελεί και τη μοναδική τους λύση για τα γκολπόστ.

Υπάρχει και έτερος στόχος που δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Σορεντίνο, με τους διοικούντες της Ρόμα να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και να του ζητούν για αυτό το λόγο να περιμένει μερικές ημέρες πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Laroma24", μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες θα γίνει το ραντεβού Ρόμα-Παλέρμο προκειμένου να ανοίξουν τα χαρτιά τους για τον Σορεντίνο, με τον άλλοτε γκολκίπερ της ΑΕΚ να βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο κάποιας παραδοσιακής δύναμης της Serie A μετά από το (ατελέσφορο) φλερτ του με την Ίντερ τον περασμένο Ιανουάριο.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ