ΡΟΜΑ

Σπαλέτι: "Ο Τότι είναι ο Μοχάμεντ Άλι του ποδοσφαίρου"

Σπαλέτι: "Ο Τότι είναι ο Μοχάμεντ Άλι του ποδοσφαίρου"

Ο Λουτσιάνο Σπάλετι αποθέωσε για μία ακόμα φορά τον Φραντσέσκο Τότι τον οποίο παρομοίασε με τον Μοχάμεντ Άλι. Τρομερές ατάκες από τον Ιταλό προπονητή.

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι η ζωντανή ιστορία της Ρόμα. Φέτος, όπως έχει προαναγγείλει ο ίδιος, είναι η τελευταία του χρονιά στα γήπεδα και παρ' όλα αυτά συνεχίζει να αποδεικνύεται υπερπολίτιμος για την ομάδα του.

Το βράδυ της Τετάρτης (1/2) με δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Ρόμα απέκλεισε την Τσεζένα και με τη νίκη της με 2-1 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Αυτή ήταν η αφορμή για να γνωρίσει ακόμα μία φορά την αποθέωση από όλους με κορυφαίο τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο προπονητής της Ρόμα είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τον 40χρονο μεσοεπιθετικό, τον οποίο παρομοίασε με τον Μοχάμεντ Άλι.

"Όταν παίζει ο Τότι, ακόμα και στις προπονήσεις, είναι ο Μοχάμεντ Άλι του ποδοσφαίρου. Πάντα κοιτάει πως θα βγάλει ένα νοκ άουτ και ρίξει τη γροθιά που κανείς δεν περιμένει. Αν είναι στον αγωνιστικό χώρο είναι μία καλή ιδέα το να του δώσεις την μπάλα. Όσο περισσότερο του δίνεις την μπάλα τόσο περισσότερα κερδίζεις. Παίρνεις περισσότερα από τον Τότι από ότι παίρνεις από μία τράπεζα" ήταν ορισμένα από τα λόγια του Σπαλέτι.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ