ΡΟΜΑ

Οι 9 υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρόμα

Οι 9 υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρόμα

Οι Μάσιμο Αλέγκρι και Λοράν Μπλαν είναι οι δύο επικρατέστεροι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, υπάρχει όμως και... Plan B. Διαβάστε τα εννέα ονόματα που βρίσκονται συνολικά στη σχετική λίστα.

Η Ρόμα περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα Αλέγκρι στη Μίλαν ώστε να κάνει την κίνησή της για τον Ιταλό τεχνικό, όμως είναι ήδη προετοιμασμένη για το σενάριο που τον θέλει να μένει στο "Σαν Σίρο" και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Σε μία τέτοια περίπτωση, φαβορί για να πάρει τα ηνία των "τζαλορόσι" και να διαδεχτεί τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι είναι ο Λοράν Μπλαν, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα και τον περασμένο Ιανουάριο όταν οργίαζαν οι φήμες περί απόλυσης του Ζέμαν.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, οι διοικούντες των Ρωμαίων έχουν στη λίστα τους άλλα επτά ονόματα προπονητών.

Από την ξένη αγορά έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Φρανκ Ράικαρντ, Μαρσέλο Μπιέλσα, Ρούντι Γκαρσία, ενώ τέσσερις είναι οι Ιταλοί τεχνικοί που έχουν μπει στο ραντάρ της ομάδας της "αιώνιας πόλης".

Το μεγαλύτερο όνομα είναι αυτό του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που αποτελεί εδώ και λίγο διάστημα παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι άλλοι τρεις υποψήφιοι είναι οι Ρομπέρτο Ντονταντόνι, Στέφανο Πιόλι και Κρίστιαν Πανούτσι.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ