ΡΟΜΑ

Τότι: "Στη Ρεάλ θα είχα 3 CL και 2 Χρυσές Μπάλες"

Τότι: "Στη Ρεάλ θα είχα 3 CL και 2 Χρυσές Μπάλες"

Πεπεισμένος πως αν είχε επιλέξει να πάει στη Ρεάλ θα είχε κατακτήσει 2 φορές το Champions League και θα έπαιρνε 3 φορές το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, εμφανίστηκε ο Φραντσέσκο Τότι.

Ο αρχηγός της Ρόμα, ο οποίος έχει παραδεχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν πως απέρριψε προτάσεις από μεγάλους ισπανικούς συλλόγους για να φύγει από τη Ρόμα, μίλησε σε συνέντευξή του στο "France Football" για την ευκαιρία που του είχε παρουσιαστεί παλαιότερα να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ.

"Μου είχαν παρουσιαστεί πολλές ευκαιρίες στην καριέρα μου, αλλά προτίμησα να μείνω στη Ρόμα. Έχασα τόσα πολλά πράγματα που θα μπορούσα να είχα κερδίσει.

Ήξερα σε τι πράγμα έμπλεκα, όπως για παράδειγμα το ότι δεν έχω κερδίσει το Champions League. Εάν είχα επιλέξει τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα είχα κερδίσει τρία Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Χρυσές Μπάλες και πολλά άλλα πράγματα", δήλωσε η σημαία των Ρωμαίων, για να προσθέσει:

"Είχα πολλές ευκαιρίες, χωρίς αμφιβολία, είμαι όμως χαρούμενος με τις επιλογές μου. Το μόνο πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει δύο ή τρία περισσότερα πρωταθλήματα με τη Ρόμα".

Όσον αφορά στο πότε βρέθηκε πιο κοντά στο να φορέσει τα λευκά της "βασίλισσας", ο Τότι απάντησε:

"Είναι αλήθεια πως το 2004 ήμουν κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήθελα μία μεγάλη ομάδα για να νικάω και εκείνη την εποχή, οι διοικούντες τη Ρόμα δεν μπορούσαν να μου προσφέρουν εκείνο που ήθελα.

Στο τέλος, η καρδιά αποφάσισε να μείνω, ευτυχώς".

Η μη συμπάθειά του πάντως για την αιώνια αντίπαλο της Ρόμα, Λάτσιο, είναι δεδομένη. "Φραντσέσκο, ποια λέξη θα διάλεγες για να ορίσεις τη Λάτσιο", ήταν η ερώτηση του περιοδικού, με τον Τότι να αρνείται πάντως να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση...

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος Ιταλός άσος ανέβηκε πρόσφατα στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερς όλων των εποχών στη Serie A (έχει 227 γκολ με τον ρέκορντμαν Σίλβιο Πιόλα να μετράει 274), με τη σεζόν να τελειώνει πάντως άσχημα για αυτόν καθώς η Ρόμα γνώρισε την ήττα με 1-0 στον τελικό του Coppa Italia από τη Λάτσιο.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ