ΡΟΜΑ

Λουίς Ενρίκε: "Θα τιμήσω το συμβόλαιο με τη Ρόμα"

Λουίς Ενρίκε: "Θα τιμήσω το συμβόλαιο με τη Ρόμα"

Ο Λουίς Ενρίκε πήρε θέση απέναντι στις φήμες που τον θέλουν πιθανό διάδοχο του Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας πίστη στη Ρόμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Ισπανός τεχνικός παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Αταλάντα, και εκεί χρειάστηκε να απαντήσει στον καταιγισμό ερωτήσεων αναφορικά με το αν θα αντικαταστήσει τον Γκουαρδιόλα στη Μπαρτσελόνα .

"Το να μιλάς για το μέλλον στο ποδόσφαιρο είναι ουτοπία", ξεκίνησε τις σχετικές δηλώσεις του ο τεχνικός των "τζαλορόσι", για να τονίσει στη συνέχεια με νόημα:

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η διοίκηση έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου όταν τα πράγματα στην αρχή δεν πήγαιναν όπως τα περίμεναν και ότι, εάν η ομάδα το επιθυμεί, εγώ θα μείνω μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου (σ.σ εκπνέει το καλοκαίρι του 2013). Και θα το κάνω με πολύ μεγάλη χαρά".

Όσον αφορά δε στο δύσκολο ματς με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, δήλωσε: "Θα είναι δύσκολο να νικήσουμε εάν δεν έχουμε την μέγιστη συγκέντρωση.

Η Αταλάντα τα έχει πάει περίφημα μέχρι τώρα, χωρίς την ποινή αφαίρεσης βαθμών θα ήταν μόνο 4 πίσω από τη Ρόμα και θα διεκδικούσαν πιο σημαντικούς στόχους.

Το σημαντικότερο ματς είναι αυτό στο Μπέργκαμο και όχι με τη Λάτσιο που ακολουθεί στο πρόγραμμα".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ