ΡΟΜΑ

"Κόλπο γκρόσο" με Λιάιτς η Ρόμα

"Κόλπο γκρόσο" με Λιάιτς η Ρόμα

Έτοιμη να ανακοινώσει τον Άντεμ Λιάιτς είναι η Ρόμα, η οποία απέσπασε το "si" από τη Φιορεντίνα και τον παίκτη. Στα 12.000.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Η Μίλαν ήταν η ομάδα που περίμενε τόσο καιρό στο... παράθυρο, όλα όμως δείχνουν πλέον ότι ο Άντεμ Λιάιτς θα φύγει από τη Φλωρεντία με προορισμό την ιταλική πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Φιορεντίνα έκανε αποδεκτή την πρόταση 10.000.000 ευρώ της Ρόμα (+2.000.000 ευρώ μπόνους) για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, πρόταση που άφησε ικανοποιημένο και τον ίδιο τον παίκτη.

Οι "τζαλορόσι" προσφέρουν στον ταλαντούχο Σέρβο άσο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές περίπου 2.000.000 ευρώ, ενώ στο συγκεκριμένο συμβόλαιο υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20.000.000 ευρώ.

Το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως ο Λιάιτς πήγε στην απογευματινή προπόνηση των "βιόλα" και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, με τις τελικές υπογραφές να πέφτουν πάντως αφού πρώτα η Ρόμα ολοκληρώσει την πώληση του Λαμέλα στην Τότεναμ.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ