ΡΟΜΑ

Ιμπραχίμοβιτς, ο δάσκαλος του Ελ Σααραουί

Ιμπραχίμοβιτς, ο δάσκαλος του Ελ Σααραουί

Ο Στεφάν Ελ Σααραουί δεν έκρυψε την ευτυχία του για το γκολ με τακουνάκι στο πρώτο του ματς με τη Ρόμα και αποκάλυψε πως έμαθε από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (videos).

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Στεφάλ Ελ Σααραουί καθώς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα σκόραρε με εκπληκτικό "τακουνάκι" και οδήγησε τους Ρωμαίους στη νίκη με 3-1 επί της Φροζινόνε στο "Olimpico" .

"Είναι όνειρο για μένα να κάνω τέτοιο ξεκίνημα. Είμαι ευτυχισμένος. Το να πετύχω αυτό το γκολ και να με αγκαλιάσουν οι συμπαίκτες μου ήταν ένα αξέχαστο συναίσθημα για μένα.

Χαίρομαι για τη νίκη αλλά χρειαζόμαστε σταθερότητα και όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Ο στόχος είναι να κάνουμε κάποιες νίκες μαζεμένες ώστε να ανεβούμε στη βαθμολογία", δήλωσε αρχικά ο επονομαζόμενος "Φαραώ", ο οποίος για τη φάση του γκολ είπε:

Ιμπραχίμοβιτς, ο δάσκαλος του Ελ Σααραουί

"Προσπάθησα να κάνω το τακουνάκι και ευτυχώς μου έπιασε. Έχω εμπνευστεί από τον Ιμπραχίμοβιτς, του έχω κλέψει διάφορα μυστικά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στη Μίλαν.

Ο στόχος μου ερχόμενος στη Ρόμα ήταν για να δώσω μία νέα ώθηση στην καριέρα μου. Οι τελευταίοι μήνες στη Μονακό δεν πήγαν καλά για μένα, είμαι εδώ για να σταθώ ξανά στα πόδια μου".

ROME, ITALY - JANUARY 30:  AS Roma player celebrate after goal scoring by Stephan El Shaarawy during the Serie A match between AS Roma and Frosinone Calcio at Stadio Olimpico on January 30, 2016 in Rome, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
ROME, ITALY - JANUARY 30: AS Roma player celebrate after goal scoring by Stephan El Shaarawy during the Serie A match between AS Roma and Frosinone Calcio at Stadio Olimpico on January 30, 2016 in Rome, Italy. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images) AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος επιθετικός ήταν άσφαιρος στη Ligue 1 με τη φανέλα της Μονακό τους περασμένους έξι μήνες ενώ μέσα από τις εμφανίσεις του με τη Ρόμα ευελπιστεί να τραβήξει την προσοχή του Αντόνιο Κόντε και να βρει θέση στην εθνική Ιταλίας που θα πάρει μέρος το καλοκαίρι στα τελικά του Euro 2016.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ