ΡΟΜΑ

Η φανέλα της Ρόμα για τον τελικό του Coppa Italia

Η φανέλα της Ρόμα για τον τελικό του Coppa Italia

Δείτε την ειδικά σχεδιασμένη φανέλα της Ρόμα για τον μεγάλο τελικό του Coppa Italia με αντίπαλο την Λάτσιο (Κυριακή 26/5).

Στην Ιταλία και ιδιαίτερα στην Ρώμη, ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο τελικό του Coppa Italia, ανάμεσα στην Ρόμα και την Λάτσιο.

Οι δύο μονομάχοι της πρωτεύουσας, οι δύο ορκισμένοι εχθροί θα παλέψουν για το τρόπαιο του Κυπέλλου, αλλά και για το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League της επόμενης χρονιάς.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, αφού ο νικητής θα γίνει τροπαιούχος και Ευρωπαίος, ενώ ο ηττημένος θα δεν θα έχει το δικαίωμα να... μιλά και να καυχιέται για την φετινή σεζόν.

Λένε πως μια χρονιά δεν κρίνεται από ένα μονάχα ματς, όμως στην προκειμένη περίπτωση τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Η νίκη και για τις δύο ομάδες είναι θέμα γοήτρου, θέμα πρεστίζ, θέμα περηφάνιας, θέμα τροπαίου και φυσικά θέμα Ευρώπης.

Η Ρώμη έχει φορέσει τα καλά της, αφού στο Ολίμπικο θα φιλοξενηθεί το μεγάλο ματς και η Ρόμα έβγαλε ήδη την ειδικά σχεδιασμένη φανέλα της για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δείτε την...

Η φανέλα της Ρόμα για τον τελικό του Coppa Italia
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ