ΡΟΜΑ

Η Ρόμα ολοκληρώνει τη "μεταγραφή" της χρονιάς

Η Ρόμα ολοκληρώνει τη "μεταγραφή" της χρονιάς

Η Ρόμα κινήθηκε "αστραπιαία", βρήκε τρόπο να "κλέψει" τον τεχνικό διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι, και ετοιμάζεται... παίξει μπάλα σε άλλο επίπεδο.

Η Ρόμα βρίσκεται μια "ανάσα" από το να ολοκληρώσει μια τεράστια “μεταγραφή”, ενδεχομένως μεγαλύτερη από όλες όσες έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια. Δεν πρόκειται για κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά για τον -πλέον διάσημο- τεχνικό διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι.

Την αποκάλυψη ήρθε να κάνει η ιταλική “Gazzetta dello Sport”, η οποία τονίζει πως έχει ήδη επιτευχθεί προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Μόντσι είναι ο άνθρωπος που έχει πρωτοστατήσει στις μεγάλες επιτυχίες των Ανδαλουσιάνων την τελευταία δεκαπενταετία, έχοντας ανακαλύψει και φέρει στην ισπανική ομάδα δεκάδες εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, με τους Σέρχιο Ράμος, Ντάνι Άλβες, Χεσούς Νάβας, Ιβάν Ράκιτιτς, Κέβιν Γκαμεϊρό να αποτελούν μόνο μερικούς εξ αυτών.

Παράλληλα, έχει οργανώσει το δίκτυο σκάουτινγκ της Σεβίλλης τόσο άρτια, ώστε άπαντες στην Ισπανία κάνουν λόγο για ένα μοντέλο λειτουργίας που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τους “γίγαντες” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, παρά το δεδομένο οικονομικό μειονέκτημα της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Το συμβόλαιό του 48χρονου Ισπανού με τη Σεβίλλη φτάνει στη λήξη του τον ερχόμενο Ιούνιο και ως φαίνεται, δεν σκοπεύει να το ανανεώσει. Το παράδοξο είναι ότι, ενώ τα προηγούμενα χρόνια τον είχαν προσεγγίσει σύλλογοι κορυφαίου επιπέδου όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Γιουνάιτεντ, εκείνος εντέλει επιλέγει να αφήσει τη θέση του στο “Ραμόν Σάντσεθ Πινθουάν” για χάρη των “τζιαλορόσι”, πιθανώς αναζητώντας μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το φλαμένκο της ευτυχίας
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ