ΡΟΜΑ

Γύρισε 10 χρόνια πίσω η Ρόμα!

Γύρισε 10 χρόνια πίσω η Ρόμα!

Η Ρόμα κουνάει μαντήλι στο πρωτάθλημα καθώς δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη στο "Olimpico" τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο! Διαβάστε πότε ήταν το τελευταίο μεγάλο αρνητικό σερί της εντός έδρας.

Μέχρι πρότινος έπαιρνε μέρος σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ με τη Γιουβέντους για την κορυφή στη βαθμολογία της Serie A όμως το τελευταίο διάστημα η Ρόμα είναι αγνώριστη προς το χειρότερο.

Το 1-1 κόντρα στην Έμπολι το βράδυ του Σαββάτου σήμανε την τέταρτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας και στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της!

Η τελευταία της επιτυχία στο "Olimpico" για το πρωτάθλημα ήταν στις 30 Νοεμβρίου με το 4-2 επί της Ίντερ (που σημαδεύτηκε από τη γκολάρα του Χολέμπας) και από τότε έχουν ακολουθήσει οι ισοπαλίες με Σασουόλο (2-2), Μίλαν (0-0), Λάτσιο (2-2) και Έμπολι (1-1): καμία δηλαδή νίκη μέσα στον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, ήτοι 62 ημέρες!

Γύρισε 10 χρόνια πίσω η Ρόμα!

Για να συναντήσουμε παρόμοιο "μαύρο" εντός έδρας σερί της Ρόμα θα πρέπει να πάμε 10 χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στη σεζόν 2004-05 που είχαν καθήσει στον πάγκο της 4 διαφορετικοί προπονητές, με τους "λύκους" να ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα χωρίς να γευτούν τη χαρά της νίκης στα επτά τελευταία παιχνίδια τους στο "Olimpico".

Το αρνητικό σερί ξεκίνησε την 27η αγωνιστική με την ήττα 2-1 από τη Γιουβέντους, ενώ ακολούθησαν 3 ακόμα ήττες (από Μίλαν, Ρετζίνα και Σιένα) και ισάριθμες ισοπαλίες (με Μπρέσια, Λάτσιο και Κιέβο).

Χωρίς νίκη στο "Ολίμπικο" για δύο μήνες η Ρόμα:

Ρόμα - Σασουόλο 2-2

Ρόμα - Μίλαν 0-0

Ρόμα - Λάτσιο 2-2

Ρόμα - Έμπολι 1-1

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ