ΡΟΜΑ

Υπερήφανος παρά τη νέα γκέλα ο Γκαρσία

Υπερήφανος παρά τη νέα γκέλα ο Γκαρσία

Ο Ρούντι Γκαρσία δεν ήταν απογοητευμένος μετά το ματς με την Έμπολι παρά τη νέα απώλεια βαθμών που αφήνει τη Ρόμα μακριά από τη Γιουβέντους. Διαβάστε το λογο.

Το τελευταίο 20ήμερο αποδεικνύεται καταστροφικό για τη Ρόμα καθώς με τέσσερις σερί ισοπαλίες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές έχει μείνει πλέον έξι πόντους πίσω από τη Γιουβέντους (με ματς περισσότερο) και κινδυνεύει να αποχαιρετήσει πρόωρα τα φετινά της όνειρα για σκουντέτο.

Η τελευταία "γκέλα" για τους πρωτευουσιάνους ήταν απέναντι στην Έμπολι με το 1-1 στο "Olimpico" (μία ομάδα ωστόσο που είχαν "φτύσει αίμα" για να την αποκλείσουν σε μονό ματς στο ίδιο γήπεδο για το Coppa Italia και χρειάστηκε ένα γκολ του Ντε Ρόσι στο φινάλε της παράτασης), με τον Γκαρσία να δηλώνει πάντως ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.

"Όταν είμαστε σε δύσκολη θέση με τόσα πολλά προβλήματα, μπορούμε μόνο να απονείνουμε τα εύσημα στην ομάδα για την αντίδρασή της. Όχι μόνο ήμασταν πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο (σ.σ. αποβλήθηκε ο Μανωλάς με απευθείας κόκκινη ) αλλά στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε το ρυθμό και κάναμε τα πάντα για τη νίκη.

Ο Αστόρι είχε κεφαλιά στο δοκάρι, ο Ιτούρμε αποχώρησε τραυματίας, οπότε μπορούμε να πούμε ότι αυτή τη στιγμή η τύχη δεν είναι στο πλευρό μας. Η αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο ήτας αντίδραση σπουδαίας ομάδας και νομίζω ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος με αυτό που είδε.

Θέλουν βέβαια να μας βλέπουν σε όλο το ματς να παίζουμε έτσι και πάνω από όλα να παίρνουμε τις νίκες. Ξέρουμε ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν όταν θα έχω περισσότερες επιλογές στη διάθεσή μου".

Μία από αυτές τις έξτρα επιλογές θα είναι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεϊντού Ντουμπιά (στα 14,4 εκ.ευρώ έκλεισε η μεταγραφή ενώ υπάρχουν και μπόνους), με τον τεχνικό των "τζαλορόσι" να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Έχει τελειώσει το θέμα με τον Ντουμπιά, θα δούμε το βράδυ της Κυριακής εάν θα επιστρέψει μαζί με τον Ζερβινιό ή θα συνεχίσουν στο Κόπα Άφρικα. Χρειάζεται να σφίξουμε τα δόντια μας αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες, ξεκινώντας από την Τρίτη.

Θέλουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας (σ.σ. η Ρόμα αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Φιορεντίνα σε μονό προημιτελικό) και έχουμε μόνο τρεις ημέρες για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας".

Ρόμα - Έμπολι 1-1 (Highlights)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ