ΡΟΜΑ

Γκαρσία: "Ήρθα για να κερδίζω, δεν φοβάμαι τίποτα"

Γκαρσία: "Ήρθα για να κερδίζω, δεν φοβάμαι τίποτα"

Ο Ρούντι Γκαρσια υποσχέθηκε σκληρή δουλειά μιλώντας για πρώτη φορά στα ιταλικά ΜΜΕ ως τεχνικός της Ρόμα, ενώ τόνισε πως στόχος είναι να ικανοποιεί η ομάδα τον κόσμο της. Τι ειπε για Τότι-Ντε Ρόσι.

"Θα δουλέψουμε σκληρά. Δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι εδώ για να κερδίζω με μία ομάδα που θα διασκεδάζει μέσα από το παιχνίδι της και θα προσφέρει διασκέδαση στους οπαδούς.

"Έστειλα sms σε όλους τους παίκτες, για να τους γνωστοποιήσω την επιθυμία μου να μιλήσω με τον καθένα προσωπικά", τόνισε ο Γάλλος τεχνικός με τις ισπανικές ρίζες στην πρώτη του γνωριμία με τους εκπροσώπους του Τύπου στην Τριγκόρια, και πρόσθεσε:

"Είχα έρθει σε επαφή με τη Ρόμα και πριν από δύο χρόνια, η φιλοσοφία παιχνιδιού μου δεν θα αλλάξει, εάν παίξεις καλά υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις ένα παιχνίδι.

Για να πάρεις τις νίκες θα πρέπει να σημειώσεις ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο, προσέχοντας πάντα το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού σου.

Όλος ο κόσμος γνωριζει αυτό το σύλλογο, ξέρω ότι η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη".

Γκαρσία: "Ήρθα για να κερδίζω, δεν φοβάμαι τίποτα"

Ο Γκαρσία, ο οποίος έγινε ο πρώτος Γάλλος τεχνικός στην ιστορία της Ρόμα (και δεύτερος συνολικά μετά τον Ελένιο Ερέρα που ήταν Αργεντινός αλλά είχε και γαλλικό διαβατήριο), αναφέρθηκε επίσης στο στόχο του με τους "τζαλορόσι" αλλά και στους παίκτες-κλειδιά της ομάδας:

"Θα πρέπει να μας δοθεί χρόνος, επειδή για να έρθουν οι νίκες χρειάζεται χρόνος, το είδαμε σε άλλες ομάδες όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι.

Το σημαντικό είναι να επιστρέψουμε στην Ευρώπη, το Καμπιονάτο είναι ένας μακρύς μαραθώνιος. Έχουμε μία ποιοτική ομάδα που θα βελτιωθεί σίγουρα.

Γκαρσία: "Ήρθα για να κερδίζω, δεν φοβάμαι τίποτα"

Χρειάζονται παίκτες με ταλέντο και ευτυχώς η Ρόμα τους διαθέτει. Οι Τότι και Ντε Ρόσι είναι σπουδαίοι, έχουν έναν σημαντικό ρόλο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ανυπομονώ να τους συναντησω. Δεν υπάρχει παίκτης που θα αποκτηθεί χωρίς τη συγκατάθεσή μου, οι αποφάσεις θα παίρνονται μαζί με τη διοίκηση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ