ΡΟΜΑ

Γκαρσία: "Δεν είναι οπαδός της Ρόμα όποιος διαμαρτύρεται..."

Γκαρσία: "Δεν είναι οπαδός της Ρόμα όποιος διαμαρτύρεται..."

Επιθετικός κατά των τιφόζι της Ρόμα που αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες στην "πρώτη" της σεζόν εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ο Ρούντι Γκαρσία. Τι είπε ακόμα για Ντε Ρόσι και Πιάνιτς.

"Όποιος διαμαρτύρεται δεν θέλει το καλό της Ρόμα. Οι οπαδοί στηρίζουν, είναι κοντά στην ομάδα. Εκτός αν υποστηρίζουν τη Λάτσιο...", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "τζαλορόσι" σε ερώτηση που του έγινε για την πρώτη "δύσκολη" ημέρα στην Τριγκόρια, και συνέχισε:

"Δεν λέω πως όποιος διαμαρτύρεται είναι οπαδός της Λάτσιο, αλλά είναι αλήθεια επίσης πως αν εσύ κριτικάρεις τη Ρόμα τότε δεν είσαι οπαδός της Ρόμα.

Κατανοώ ότι οι οπαδοί μας δεν είναι ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν, είναι φυσιολογικό, όμως αυτό δεν πρέπει να απαγορεύει να έχει σεβασμό προς το σύλλογο και τους παίκτες.

Θα πρέπει να μας αφήσουν να δουλέψουμε με εμπιστοσύνη, με ηρεμία και να μας κρίνουν βάσει των αποτελεσμάτων".

Από εκεί και πέρα, ο Γάλλος τεχνικός ανακοίνωσε πως θα φτάσει την Κυριακή για λογαριασμό της Ρόμα ο νεαρός γκολκίπερ Λούκας Σκορούπσκι (θα συμπληρώσει τους Λόμποντ και Ζούλιο Σέρζιο), δεν θέλησε σχολιάσει τα σενάρια για Ζερβινιό και Στρούτμαν, ενώ έκανε ειδική αναφορά σε Πιάνιτς και Ντε Ρόσι.

"Ο Πιάνιτς είναι εξαιρετικός παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, τον έχω δει να παίζει πολλές φορές στη Λιόν κόντρα στην πρώην ομάδα μου Λιλ, για μένα είναι μεσοεπιθετικός.

Ο Ντε Ρόσι είναι μεγάλος παίκτης και είναι προτιμότερο να τον έχουμε μαζί μας από το να τον δούμε να αποχωρεί. Προς το παρόν έχει ανάγκη να ξεκουραστεί μετά από ένα μεγάλο Κύπελλο Συνομοσπονδιών".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ