ΡΟΜΑ

Γκαρσία: "Αξίζαμε και δεύτερο γκολ με Γιουβέντους"

Γκαρσία: "Αξίζαμε και δεύτερο γκολ με Γιουβέντους"

Ο Ρούντι Γκαρσία υποστήριξε ότι η Ρόμα δικαιούταν και δεύτερο γκολ κόντρα στη Γιουβέντους, αν και παραδέχτηκε πως δεν ρίσκαρε αρκετά. Τι είπε για τη μάχη του τίτλου κόντρα στη Γιουβέντους.

"Ήταν ένα παιχνίδι με πολλή τακτική και αυτά τα ματς μπορούν να κριθούν από στημένες φάσεις. Υπήρχαν ελάχιστες πραγματικές ευκαιρίες από ανοιχτό παιχνίδι.

Θεωρώ πως η αντίδραση της Ρόμα (μετά το γκολ το Τέβες) ήταν εξαιρετική, καθώς παίζοντας με παίκτη λιγότερο με τον τρόπο που παίξαμε δείχνει πως αυτή η ομάδα είναι ζωντανή και έχει χαρακτήρα", τόνισε ο τεχνικός των Ρωμαίων μετά το 1-1 με τη Γιουβέντους στο "Olimpico" και συνέχισε:

"Αυτή η ομάδα δεν πρέπει να παίζει ποτέ για την ισοπαλία εντός έδρας, ακόμα και απέναντι σε ομάδα κορυφής. Όταν χάναμε 1-0 έπρεπε να πάρουμε ρίσκα ακόμα και με παίκτη λιγότερο και πιέσαμε τη Γιουβέντους έχοντας πίστη στο φινάλε.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, το οποίο αξίζαμε με βάση την εμφάνισή μας την τελευταία μισή ώρα. Έχουμε φέρει αρκετές ισοπαλίες τελευταία, ειδικά εντός έδρας, και μία ομάδα που αισθάνεται πάντα την υποστήριξη των φιλάθλων της παίρνει τα πάνω της.

Γκαρσία: "Αξίζαμε και δεύτερο γκολ με Γιουβέντους"

Αυτή η ομάδα όμως εισπράττει μία αρνητική ατμόσφαιρα και για αυτό το λόγο δεν παίρνουμε ρίσκα υπό το φόβο της κριτικής".

Κληθείς επίσης να καταθέσει την άποψή του για το αν το σκουντέτο είναι πλέον ρεαλιστικός στόχος για τη Ρόμα, από τη στιγμή που χρειάζεται πλέον να καλύψουν διαφορά 9 πόντων μέχρι το φινάλε, ο Γάλλος τεχνικός ήταν σαφής:

"Υπάρχουν ακόμα 13 ματς να δώσουμε, όμως αυτό που λέω τώρα είναι αυτό που έχω πει εδώ και καιρό: πρέπει να προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση.

Αυτό κάναμε απόψε καθώς αυξήσαμε τη διαφορά μας από τον τρίτο της βαθμολογίας κατά έναν πόντο και μόνο όταν έχεις εδραιώσει τη δεύτερη θέση, μπορείς να διεκδικήσεις την πρώτη".

Ρόμα - Γιουβέντους 1-1

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ