ΡΟΜΑ

Ευαγγελόπουλος: "Χαρούμενος στη Ρόμα ο Μανωλάς"

Ευαγγελόπουλος: "Χαρούμενος στη Ρόμα ο Μανωλάς"

Ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Ιωάννης Ευαγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα και υποστήριξε πως ο Έλληνας στόπερ είναι χαρούμενος στη Ρόμα, ενώ εμφανίστηκε αινιγματικός σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον των Τσέλσι και Ίντερ.

Ο Κώστας Μανωλάς μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ιταλικών ΜΜΕ, αφού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Ίντερ.

Ο Έλληνας στόπερ έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα έως το 2019, με τους "τζαλορόσι" όμως να μην είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Μάλιστα, ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τους Ρωμαίους να έχουν καταστήσει σαφές στις ενδιαφερόμενες ομάδες πως ο 25χρονος άσος δεν πωλείται με λιγότερα από 40.000.000 ευρώ.

Με αφορμή όλη αυτή την παραφιλολογία γύρω απ' το όνομα του Μανωλά, ο μάνατζέρ του, Ιωάννης Ευαγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα " tuttomercatoweb.com" και έβαλε... φρένο στα σενάρια, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης του είναι χαρούμενος στη Ρώμη.

Ευαγγελόπουλος: "Χαρούμενος στη Ρόμα ο Μανωλάς"

"Υπάρχει ένα συμβόλαιο σε ισχύ με τη Ρόμα μέχρι το 2019. Ο Κώστας θέλει να τα πηγαίνει καλά με τη φανέλα της Ρόμα. Όσον αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του, αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω κάτι νεότερο. Δεν μπορώ να απαντήσω σ' αυτή την ερώτηση. Όμως, οφείλω να προσθέσω πως είναι χαρούμενος στη Ρώμη".

Σε ερώτηση για το αν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Τσέλσι, απάντησε: "Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι".

Ενώ, τέλος, για τις φήμες που θέλουν την Ίντερ να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη: "Αυτή είναι μία ερώτηση που πρέπει να απευθύνεται στους διοικούντες την Ίντερ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέα μυθική πρόταση της Γιουνάιτεντ για Μανωλά!
Τόσα ζητάει η Ρόμα για τον Μανωλά
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ