ΡΟΜΑ

"Έτοιμη να πάρει τον Ομπαμεγιάνγκ η Ρόμα"

"Έτοιμη να πάρει τον Ομπαμεγιάνγκ η Ρόμα"

Ο πατέρας του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δήλωσε πως η Ρόμα είναι έτοιμη ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Σεντ Ετιέν για τον 23χρονο, ενώ αποκάλυψε πως Μάντσεστερ Σίτι και Φιορεντίνα έχουν, επίσης, εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Νέα τροφή στα σενάρια που ανέφεραν πως η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έδωσε ο πατέρας του Γκαμπονέζου.

Ο Πιέρ Φρανσουά Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος είναι και ατζέντης του γιου του, αποκάλυψε πως η Ρόμα είναι έτοιμη να δώσει στη Σεντ Ετιέν ένα σημαντικό ποσό, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

"Η Ρόμα είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Σεντ Ετιέντ, οι οποίες κυμαίνονται στα 12 με 15 εκατομμύρια ευρώ" είπε σε μέσα της πατρίδας του.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως έχουν υπάρξει συζητήσεις τόσο με τον Πατρίκ Βιεϊρά, άνθρωπο της Μάντσεστερ Σίτι, όσο και με τη Φιορεντίνα, η οποία είχε κάνει πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιθετικός των "στεφανουά" πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, είναι δεύτερος σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα και είναι απόλυτα λογικό να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ