CHAMPIONS LEAGUE

Γάλλος υπουργός υποστηρίζει τη Μπαρτσελόνα!

Γάλλος υπουργός υποστηρίζει τη Μπαρτσελόνα!

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Γαλλία με τη συνέντευξη του Υπουργού Εσωτερικών, Μανουέλ Βαλς, ο οποίος παραδέχτηκε πως είναι φαν της Μπαρτσελόνα και θα την υποστηρίζει στα ματς με την Παρί.

Ο πρώτος προημιτελικός μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα θα φέρει στις εξέδρες του "Παρκ Ντε Πρενς" και τον Υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, ωστόσο το εντυπωσιακό στην περίπτωσή του είναι πως θα υποστηρίζει τους "μπλαουγκράνα", καθώς έχει ρίζες από την Καταλωνία.

"Υποστηρίζω τη Μπαρτσελόνα, είναι η ομάδα μου, μία ομάδα που ξεπερνάει κάθε σύνορο", τόνισε χαρακτηριστικά μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα "Le Journal du Dimanche", για να συμπληρώσει:

"Στις εξέδρες θα παραμείνω ήρεμος, το υπόσχομαι... και αν η Παρί κάνει ένα ωραίο παιχνίδι και πάρει τη νίκη, ακόμα καλύτερα. Αυτό σημαίνει πως ο αγώνας ρεβάνς στο Καμπ Νόου θα είναι ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι".

Οι παραπάνω δηλώσεις από όμως έφεραν πολύ γρήγορα θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο. "Ένας υπουργός θα έπρεπε να υποστηρίζει την ομάδα από το Παρίσι", έγραψε στο Twitter ο βουλευτής του UMP (δεξιό κομμά), Λιονέλ Λουκά, ενώ ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (ακροδεξιό κόμμα), Φλοριάν Φιλιπό, πρόσθεσε:

"Είναι δυσάρεστο που ένας Γάλλος υπουργός υποστηρίζει μία ισπανική ομάδα κόντρα σε μία γαλλική. Αυτός είναι Καταλανός, μπορούμε να κατανοήσουμε την στήριξή του, όμως δεν ήταν ανάγκη να το εκφράσει δημόσια".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ