ΡΟΜΑ

Ανανεώνει με ρήτρα και συμβόλαιο μαμούθ ο Μανωλάς

Foto Alfredo Falcone - LaPresse
26/09/2015 Roma ( Italia)
Sport Calcio
Roma - Carpi
Campionato di Calcio Serie A Tim 2015 2016 - Stadio Olimpico di Roma
Nella foto:esultanza manolas

Photo Alfredo Falcone - LaPresse
26/09/2015 Roma (Italy)
Sport Soccer
Roma - Carpi
Italian Football Championship League A Tim 2015 2016 - Olimpico Stadium of Roma
In the pic:manolas celebrates
Foto Alfredo Falcone - LaPresse 26/09/2015 Roma ( Italia) Sport Calcio Roma - Carpi Campionato di Calcio Serie A Tim 2015 2016 - Stadio Olimpico di Roma Nella foto:esultanza manolas Photo Alfredo Falcone - LaPresse 26/09/2015 Roma (Italy) Sport Soccer Roma - Carpi Italian Football Championship League A Tim 2015 2016 - Olimpico Stadium of Roma In the pic:manolas celebrates LAPRESSE

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η Ρόμα ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Μανωλά για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα επιφέρει στον Έλληνα στόπερ "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, ενώ παράλληλα θα συμπεριληφθεί υψηλότατη ρήτρα παραχώρησης.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτέλεσε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Κορυφαίοι σύλλογοι έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως οι διοικούντες τη Ρόμα ήταν αρνητικοί στην παραχώρησή του εξαιτίας της ρήτρας που υπήρχε στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η οποία κι έδινε το 50% του ποσού της μεταγραφής στους "ερυθρόλευκους".

Οι συνεχόμενες αρνήσεις των "τζιαλορόσι" στις προτάσεις, μεταξύ άλλων, της Τσέλσι και της Άρσεναλ, προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Έλληνα στόπερ, ο οποίος θεωρούσε πως ήταν έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Γι' αυτό το λόγο και προκειμένου ο 25χρονος άσος να είναι ευχαριστημένος, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας " Calciomercato.com", οι απαιτήσεις του Μανωλάς κυμαίνονταν αρχικά στα 4.000.000 ευρώ, με τη Ρόμα να προσφέρει 2.500.000. Τελικά, οι δύο πλευρές βρήκαν τη "χρυσή τομή" κοντά στα 3.000.000 με 3.500.000 ευρώ. Παράλληλα, στο νέο συμβόλαιο θα συμπεριληφθεί ρήτρα ύψους 40.000.000 ευρώ.

Ανανεώνει με ρήτρα και συμβόλαιο μαμούθ ο Μανωλάς

Θυμίζουμε πως το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, επομένως θα υπάρξει επέκταση τουλάχιστον ενός έτους, όμως προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, προτού η Γιουβέντους αποκτήσει τον Μεχντί Μπενατιά απ' την Μπάγερν Μονάχου με τη μορφή δανεισμού, είχε κάνει κρούση στη Ρόμα για τον Μανωλά, αλλά οι Ρωμαίοι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ