ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Το ξέρω ότι θα απολυθώ"

Ζιντάν: "Το ξέρω ότι θα απολυθώ"
Ζιντάν-Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κριστόφ Ντουγκαρί και παραδέχθηκε ότι ο χρόνος του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι απεριόριστος.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν διαθέτει το γνώθι σαυτόν και αποδέχεται τη μοίρα του ως τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος τεχνικός μίλησε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό "RMC" και στην εκπομπή "Team Duga" του πρώην συμπαίκτη του, Κριστόφ Ντουγκαρί, και παραδέχεται ότι είναι θέμα χρόνου να... απολυθεί.

Φυσικά, το πόσο θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα, δεν είναι γνωστό, αλλά ο ίδιος ευελπιστεί να κάνει καλή δουλειά στους πρωταθλητές Ευρώπης, για όσο καιρό θα είναι προπονητής τους.

"Δεν φοβάμαι την απόλυση. Κάποια στιγμή θα έρθει. Έχω μία εκπληκτική ευκαιρία τώρα. Απολαμβάνω τη δουλειά μου, είμαι χαρούμενος με αυτήν, που δεν είναι πάντα εύκολο. Αλλά θέλω να μάθω και να προοδεύσω. Το να δουλεύεις κάθε μέρα με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες είναι διδακτικό".

"Είμαι αφοσιωμένος στο τι κάνω στο γήπεδο. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για μένα είναι η εβδομάδα των προπονήσεων, περισσότερο και από τους αγώνες. Έχω ένα εξαιρετικό σύνολο, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε αγώνες, είναι καλοί άνθρωποι".

Ο "Ζιζού" παραδέχθηκε ότι η Ρεάλ ήθελε να αγοράσει τον Πολ Πογκμπά το καλοκαίρι, αλλά δεν τα κατάφερε και ο συμπατριώτης του κατέληξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

"Θα μπορούσε να είχε συμβεί. Υπήρχαν συζητήσεις για να τον αποκτήσουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ