ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο"

Ζιντάν: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε συνέντευξη στην μεξικάνικη "Record" ανάγοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε καλύτερο από τον Λιονέλ Μέσι, και υποστηρίζοντας ότι δεν είχε φανταστεί ότι θα ακολουθούσε την καριέρα του προπονητή.

Στην μεξικάνικη "Record" μίλησε ο Ζινεντίν Ζιντάν για την απόφασή του να γίνει προπονητής και την φιλοσοφία του ως τέτοιος και φυσικά για την "κόντρα" Μέσι και Ρονάλντο και, όπως είναι λογικό, ζητήθηκε να δώσει και την άποψή του για το ποιον προτιμάει.

Στην ερώτηση αν ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο η απάντησή του δεν αποτελεί έκπληξη: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος. Στον Κριστιάνο προσάπτουν πολλά πράγματα αλλά ξέρω πως είναι καλός άνθρωπος. Ο Μέσι είναι ο ανταγωνιστής του και αυτή η κόντρα είναι καλή για το ποδόσφαιρο, είναι αυτό που θέλει να βλέπει το κοινό".

Για την απόφασή του να γίνει προπονητής σχολίασε: "Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι μια μέρα θα γινόμουν προπονητής. Όταν σταμάτησα να παίζω το μόνο που ήθελα ήταν να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Μου άρεσε να είμαι στο γήπεδο γιατί ήταν αυτό που ήξερα να κάνω. Αυτό που ακολούθησε δεν το είχα φανταστεί".

Στην συνέχεια ερωτήθηκε για το πως προετοιμάζει τους παίκτες του και τι θεωρεί σημαντικό: "Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρω να περάσω αυτά που θέλω στους παίκτες. Έχω μια πολύ σοβαρή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που με καταλαβαίνουν και κάνουν ότι τους ζητάω", ενώ υπογράμμισε τη σημασία της ψυχολογικής προετοιμασίας: "Το να είναι συγκεντρωμένοι είναι πολύ σημαντικό αλλά καταλαβαίνω πως δε γίνεται να είναι όλοι και πάντα συγκεντρωμένοι. Τους λέω: "σε δέκα χρόνια θα τελειώσει όλο αυτό. Η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντική".

Ζιντάν: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ