ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν μίλησα για ρεβάνς του 0-4"

Ζιντάν: "Δεν μίλησα για ρεβάνς του 0-4"

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, υποστήριξε ότι δεν έχει μιλήσει με τους παίκτες του για το ματς του πρώτου γύρου και τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα, ούτε βλέπει το clásico ως ρεβάνς.

Κι αν όλα έχουν κριθεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, το clásico έχει τη δική του αύρα. Το Σάββατο 2 Απριλίου, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται στο "Camp Nou", με τον τεχνικό των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, να προσπαθεί να πάρει αποστάσεις το ενδεχόμενο ρεβάνς ή εκδίκησης για το ματς του πρώτου γύρου και τη συντριβή από τους "μπλαουγκράνα", με 0-4 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

"Δεν έχω μιλήσει για το 0-4. Οι παίκτες μου ξέρουν τι συνέβη, αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο το τι θα έρθει τώρα. Το ματς του Σαββάτου είναι άλλο ματς, είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Που θέλουμε να κερδίσουμε.

Ο Βαράν έπαιξε με τη Γαλλία κι ένιωσε ενοχλήσει. Δεν ξέρουμε τι έχει ακριβώς, αλλά δεν θα είναι μαζί μας.

Όσον αφορά στη μονομαχία που είχα με τον Λουίς Ενρίκε, ως ποδοσφαιριστές, είναι πράγματα που συμβαίνουν κάποιες φορές στο γήπεδο. Το clásico είναι για τον ποδοσφαιριστή, το πιο όμορφο που υπάρχει. Τώρα θα το ζήσω, ως προπονητής, είναι το πρώτο μου και είμαι χαρούμενος".

Για το εάν έδειξε στους ποδοσφαιριστές του το βίντεο από το 0-4: "Εγώ είδα το βίντεο, ανέλυσα το ματς, αλλά δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες μου για το ματς του πρώτου γύρου"

Για το πώς νικάται η Μπαρτσελόνα: "Θα δούμε. Έχουμε ένα τρόπο παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό ακριβώς. Δεν θα αλλάξει κάτι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και βγούμε δυνατά στο γήπεδο"

Για το γεγονός ότι Μπέιλ-Μπενζεμά-Ρονάλντο έχουν χάσει σε τρία "Clasicos": "Αύριο (σ.σ Σάββατο) είναι ένα ματς για να αλλάξει αυτό, τίποτα περισσότερο. Και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ