ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν είναι προς πώληση ο Μπέιλ"

Ζιντάν: "Δεν είναι προς πώληση ο Μπέιλ"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στην Μαδρίτη και το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γ. για τον Ουαλό, τονίζοντας πως "η Ρεάλ αγοράζει τους καλύτερους παίκτες. Δεν τους πουλάει".

Προπονητής της Castilla (β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης), είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προθέσεις των διοικούντων που αφορούν την πρώτη ομάδα.

Μιλώντας στην Daily Mirror, ο Γαλλοαλγερινός υποστήριξε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Ουαλό διεθνή εξτρέμ.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης αγοράζει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Δεν τους πουλάει. Είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρονται άλλοι σύλλογοι για την απόκτηση του.

Θα βελτίωνε κάθε ομάδα στον κόσμο. Ωστόσο, ο πρόεδρος έχει πει ότι δεν είναι προς πώληση και για αυτό δεν παραχωρείται. Ήταν σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών μας πέρυσι.

Ειδικά στο Champions League και καθώς στοχεύουμε στο να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο και πάλι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν, κόβοντας την όρεξη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Λουίς Φαν Χάαλ που "ορέγονται" τον Γκάρεθ Μπέιλ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ