ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βλέπει τελικό ο Πέπε

Βλέπει τελικό ο Πέπε
Πέπε

Την πεποίθηση πως η ομάδα του θα βρίσκεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Πέπε, ο οποίος τόνισε πως στο μυαλό όλων τώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Βαλένθια.

Αρκετά αισιόδοξος ενόψει των ημιτελικών με την Μπάγερν Μονάχου είναι ο Πέπε.

Ο Πορτογάλος αμυντικός εκτιμά πολύ ως ομάδα τους Βαυαρούς, αλλά πιστεύει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να θεωρεί πως στις αναμετρήσεις με την Μπάγερν δεν υπάρχει φαβορί, αλλά ο 29χρονος αμυντικός πιστεύει πως η ομάδα του θα δώσει το παρών στο “Αλιάντς Αρένα” στις 19 Μαΐου, εκτιμώντας πως τα πάντα με τους Βαυαρούς θα κριθούν στο “Μπερναμπέρου”.

Αναλυτικά είπε: “Η Μπάγερν Μονάχου είναι μία ποιοτική ομάδα και διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι στο Μόναχο, να κριθεί η πρόκριση στο Μπερναμπέου και να πάμε στον τελικό”.

Ο Πέπε αναφέρθηκε ακόμη και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, στην οποία η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρώτη με διαφορά έξι βαθμών από την Μπαρτσελόνα. Αυτή την αγωνιστική έχει δύσκολο έργο, αφού αντιμετωπίζει τη Βαλένθια και επ' αυτού το σχόλιο του Πορτογάλου ήταν το ακόλουθο: “Αυτή τη στιγμή μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για το παιχνίδι με τη Βαλένθια, επειδή έχουμε στο μυαλό μας μόνο αυτό”.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ