CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Τελικό η Μπαρτσελόνα"

Real Madrid's coach Jose Mourinho gives instructions to his players during their Champions League quarter-final second leg soccer match gainst APOEL at Santiago Bernabeu stadium in Madrid April 4, 2012.   REUTERS/Felix Ordonez (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Real Madrid's coach Jose Mourinho gives instructions to his players during their Champions League quarter-final second leg soccer match gainst APOEL at Santiago Bernabeu stadium in Madrid April 4, 2012. REUTERS/Felix Ordonez (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο, θεωρεί πως η Μπαρτσελόνα θα είναι σίγουρα στον τελικό και η "μάχη" στα ημιτελικά θα είναι αυτή της "βασίλισσας" με την Μπάγερν. Δείτε το μπέρδεμα που έγινε με την μετάφραση στην TV (video)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην συνέντευξη τύπου μετά την ρεβάνς με το ΑΠΟΕΛ τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θα είναι σίγουρα στον τελικό του Champions League, καθώς είναι καλύτερη ομάδα από την Τσέλσι.

Ανέφερε μάλιστα πως η "μάχη" στους "4" είναι αυτή της ομάδας του, Ρεάλ, με την Μπάγερν, όπου δεν υπάρχει φαβορί.

"Για μένα η μεγάλη ερώτηση είναι με ποιον θα παίξει η Μπαρτσελόνα στον τελικό", τόνισε ο Πορτογάλος όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η πρώην ομάδα του, η Τσέλσι μπορεί να είναι στον τελικό του Μονάχου.

"Θα είναι σπουδαίοι οι ημιτελικοί της Μπάγερν με την Ρεάλ και ο νικητής θα παίξει τελικό με την Μπαρτσελόνα", πρόσθεσε, ενώ όταν εν συνεχεία τον ρώτησαν πως είναι τόσο σίγουρος για την Μπαρτσελόνα, συμπλήρωσε: "Γιατί είναι πολύ καλοί".

Για το ματς το ΑΠΟΕΛ τόνισε πως είναι ικανοποιημένος, με εξαίρεση τα δύο γκολ που δέχτηκε η Ρεάλ, ενώ στάθηκε στον Ντι Μαρία λέγοντας πόσο χαίρετε που επέστρεψε ξανά μετά από τραυματισμό και πέτυχε ένα όμορφο γκολ.

Το μπέρδεμα από την τηλεόραση

Από το κρατικό κανάλι, στις δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο στην μικτή ζώνη πριν την συνέντευξη τύπου, έγινε μπέρδεμα στην μετάφραση.

Ο Πορτογάλος είπε πως ο τελικός ΔΕΝ θα είναι Ρεάλ - Τσέλσι, αλλά μεταφράστηκε λανθασμένα πως θα είναι Ρεάλ - Τσέλσι.

Στην μικτή ζώνη ενδεχομένως άφησε υπονοούμενα και για διαιτησία, αλλά στην συνέντευξη τύπου αργότερα τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θα είναι στον τελικό γιατί είναι καλύτερη.

Δείτε και το VIDEO από την μικτή ζώνη...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ