ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τριάρα με χατ-τρικ Ρονάλντο

Τριάρα με χατ-τρικ Ρονάλντο

Ο Κ. Ρονάλντο ήταν ασταμάτητος και με χατ-τρικ σε δέκα λεπτά οδήγησε τη Ρεάλ στο 3-0 επί της Τσίβας. Έλαμψε ως κεντρικός μέσος ο Κοεντράο, θετικός ο Βαράν (video).

Μετά το 4-1 επί των Λος Άντζελες Γκάλαξι, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πειστική και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί αμερικανικού εδάφους, νικώντας με 3-0 την Τσίβας Γουαδαλαχάρα στο "Qualcomm Stadium" της Καλιφόρνια.

Αναμφίβολα ο παίκτης που μαγνήτισε περισσότερο τους 38.211 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον "CR7" να σημειώνει και τα τρία τέρματα του αγώνα, και μάλιστα μέσα σε διάστημα 10 λεπτών.

Η αρχή έγινε στο 72' όταν δέχτηκε ωραία σέντρα του Μπενζεμά από τα δεξιά, τρία λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, ενώ ολοκλήρωσε το επιθετικό κρεσέντο του στο 81' εκμεταλλευόμενος ασίστ του Εζίλ.

Τριάρα με χατ-τρικ Ρονάλντο

Δημιουργός και σκόρερ του πρώτου γκολ αλληλοσυγχαίρονται

Πέρα από τον Ρονάλντο, εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Κοεντράο αν και δεν αγωνίστηκε στην κλασική θέση του (αντί για αριστερός μπακ έπαιξε στο κέντρο αντικαθιστώντας τον Τσάμπι Αλόνσο που είχε τραυματισμό της τελευταίας στιγμής), αλλά και ο Βαράν στο κέντρο της άμυνας.

"Αισθάνομαι τέλεια και θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Νικήσαμε και είμαι χαρούμενος αλλα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Τριάρα με χατ-τρικ Ρονάλντο

Θετικός και στο δεύτερο φιλικό ο "Mr 30.000.000 ευρώ", Φάμπιο Κοεντράο

Μου έχει προκαλέσει έκπληξη το πόσο γρήγορα οι νέοι παίκτες έχουν προσαρμοστεί στην ομάδα", δήλωσε μετά το ματς ο Ρονάλντο, με τον Μουρίνιο να του αποδίδει τα εύσημα για την εμφάνισή του.

"Είναι πάντα φιλόδοξος και η υπερηφάνειά του τον κάνει να παίζει καλά παντού. Θέλει πάντα να σκοράρει και ήξερε ότι θέλαμε τη νίκη. Η συμπεριφορά του είναι φανταστική".

Real Madrid lineup for a team photo ahead of their match against CD Guadalajara at Qualcomm Stadium on July 20, 2011 in San Diego, California. AFP PHOTO/Frederic J.BROWN (Photo credit should read FREDERIC J. BROWN/AFP/Getty Images)
Real Madrid lineup for a team photo ahead of their match against CD Guadalajara at Qualcomm Stadium on July 20, 2011 in San Diego, California. AFP PHOTO/Frederic J.BROWN (Photo credit should read FREDERIC J. BROWN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ομαδική φωτογραφία των "μερένγκες" πριν την έναρξη του ματς

Η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης: Αντάν (46' Κασίγιας), Αρμπελόα (46' Νάτσο), Βαράν (46' Αλμπιόλ), Καρβάλιο (46' Πέπε), Μαρσέλο (82' Κασάδο), Κοεντράο, Γκρανέρο, Κακά (46' Καγεχόν), Εζίλ (82' Χοσελού), Μπενζεμά (78' Χεσέ), Κριστιάνο Ρονάλντο

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ