ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το τρομερό ρεκόρ του Κασίγιας με Ατλέτικο

Το τρομερό ρεκόρ του Κασίγιας με Ατλέτικο

Ο Ίκερ Κασίγιας θα είναι βασικός στον πρώτο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ και οι φίλοι της Ρεάλ αισιοδοξούν καθώς δεν έχει χάσει ποτέ από την Ατλέτικο. Διαβάστε για το ασύλληπτο ρεκόρ του.

"Ο Κασίγιας θα είναι βασικός. Έχει την εμπιστοσύνη όλων μέσα στην ομάδα", δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι ενόψει του πρώτου μαδριλένικου ντέρμπι της σεζόν Ρεάλ-Ατλέτικο για το ισπανικό Σούπερ Καπ και ο "Άγιος Ίκερ" των οπαδών των "μερένγκες" φιλοδοξεί να διευρύνει ακόμα περισσότερο το εκπληκτικό αήττητο σερί του απέναντι στην Ατλέτικο.

Σε αυτά τα 15 χρόνια παρουσίας του στο "Μπερναμπέου", ο 32χρονος κίπερ δεν έχει χάσει ποτέ αγώνα κόντρα στη συμπολίτισσα όπου ξεκίνησε βασικός, με τον απολογισμό του σε 27 ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι καθόλα εντυπωσιακός: 21 νίκες και 6 ισοπαλίες!

Το στατιστικό αυτό αποκτάει μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως η Ρεάλ έχει νικήσει μόνο σε ένα από τα πέντε ντέρμπι με την Ατλέτικο στα οποία ξεκίνησε από τον πάγκο (έχει επίσης 1 ισοπαλία και 3 ήττες), με πιο οδυνηρή ήττα αναντίρρητα να είναι εκείνη του 2013 στον τελικό Copa del Rey όπου φόρεσε φανέλα βασικού ο Ντιέγκο Λόπεθ.

Σημειώνεται πως ο Κασίγιας είναι αρχηγός της εθνικής Ισπανίας από το 2008 και της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2010 και σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει εννέα τίτλους φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το τρομερό ρεκόρ του Κασίγιας με Ατλέτικο

"Βασικός ο Κασίγιας, μετράει 27 ντέρμπι χωρίς να χάσει από τους ροχιμπλάνκος", αναφέρει η μαδριλένικη "As" στο σημερινό πρωτοσέλιδό της ενόψει του πρώτου τελικού του ισπανικού Σούπερ Καπ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ