ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει πίσω τον Μοράτα η Ρεάλ

Θέλει πίσω τον Μοράτα η Ρεάλ

Ο Άλβαρο Μοράτα εντυπωσιάζει με τη Γιουβέντους και οι άνθρωποι της Ρεάλ σκέφτονται σοβαρά να δώσουν μία... περιουσία για να επιστρέψει στο "Bernabeu". Τι αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Η Γιουβέντους δαπάνησε 22 εκ.ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον φέρει στο Τορίνο και μέχρι στιγμής πρέπει να αισθάνεται 100% δικαιωμένη για την επιλογή της, με τον Ισπανό να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στη Serie A όσο και στο Champions League.

To γεγονός αυτό έχει κάνει τον Μάσιμο Αλέγκρι να τον προτιμάει πλέον στα περισσότερα παιχνίδια ως παρτενέρ του Κάρλος Τέβες (αντί του Γιορέντε) ενώ στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Ρεάλ έδειξε τα διαπιστευτήριά του ανοίγοντας το σκορ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως η Ρεάλ μπορεί να τον ντύσει ξανά στα λευκά εφόσον η ίδια το επιθυμεί! Όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι Μαδριλένοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω τον 22χρονο Ισπανό φορ ενεργοποιώντας μία ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψαν με τη Γιουβέντους.

Θέλει πίσω τον Μοράτα η Ρεάλ

Ο Μοράτα αντάλλαξε τη φανέλα του με αυτή του Ίκερ Κασίγιας μετά το τέλος του Γιουβέντους-Ρέαλ που βρήκε τους Τορινέζους να νικούν 2-1 και να αποκτούν προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League

Σύμφωνα με αυτή, έχουν δικαίωμα να τον πάρουν πίσω το καλοκαίρι του 2016 καταβάλλοντας 30 εκ.ευρώ ενώ σε περίπτωση που θέλουν να γίνει άμεσα αυτή η μεταγραφή μπορούν να τον πάρουν στο τέλος της σεζόν δίνοντας 35 εκ.ευρώ στους "μπιανκονέρι".

Όπως αναφέρει πάντως στο ρεπορτάζ της για τον Μοράτα (12 γκολ σε 37 ματς με τη Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις) η "As", για να τον πάρει πίσω η Ρεάλ θα χρειαστεί να του προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο σε σύγκριση με αυτό που έχει στη Γιουβέντους όπου το ετήσιο κασέ του είναι 2,2 εκ.ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ