ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Tα "πήρε" ο Ρονάλντο στην αλλαγή του!

Tα "πήρε" ο Ρονάλντο στην αλλαγή του!

O Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λας Πάλμας, κι όπως φαίνεται, η απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν δεν άρεσε στον Πορτογάλο σταρ που ξέσπασε στον πάγκο. (VIDEOS)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε ξανά βασικός (όπως και στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ), έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό του, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αναμέτρηση με την Λας Πάλμας. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πραγματοποίησε αρκετές ατομικές ενέργειες, κυνήγησε το γκολ (του ακυρώθηκε ένα ως οφσάιντ), όμως ήταν φανερά εκτός ρυθμού.

Γι' αυτό το λόγο, ο τεχνικός των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή στο 72ο λεπτό, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Λούκαθ Βάθκεθ. Όπως είναι φυσικό, η απόφαση του Γάλλου προπονητή δεν άρεσε στον CR7, ο οποίος κατά την αποχώρησή του και σε συνδυασμό με τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Λας Πάλμας, έκανε διάφορες γκριμάτσες, δείχνοντας τη δυσφορία του.

Μάλιστα, μόλις βγήκε απ' τον αγωνιστικό χώρο άρχισε να ψελλίζει μερικά "γαλλικά", παρά την προσπάθεια μέλους του τεχνικού επιτελείου να τον... ηρεμήσει, ενώ όταν κάθισε στον πάγκο τα έβαλε με τα αντικείμενα που βρίσκονταν στο οπτικό του πεδίο. Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο είχε γίνει ξανά αλλαγή στον αγώνα με την Οσασούνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της La Liga.

Δείτε τα VIDEOS:

Δείτε τη PHOTO απ' τον πάγκο:

Tα "πήρε" ο Ρονάλντο στην αλλαγή του!

Δείτε το ακυρωθέν γκολ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σερί αποτυχιών για την Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ