LA LIGA

Συνέντευξη Τύπου χωρίς... Μουρίνιο

Συνέντευξη Τύπου χωρίς... Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να μην δώσει συνέντευξη Τύπου ενόψει του Clásico με τη Μπαρτσελόνα, στέλνοντας στη θέση του τον βοηθό του, Αΐτορ Καράνκα.

Όσοι περίμεναν να ακούσουν τις απόψεις του Ζοζέ Μουρίνιο την παραμονή του μεγάλου αγώνα στο "Μπερναμπέου" ας το... ξεχάσουν, αφού ο "special one" δεν θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα τον εκπροσωπήσει σε αυτήν ο βοηθός του Αΐτορ Καράνκα.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε παραστεί σε συνέντευξη αντί του Μουρίνιο και πριν από τους φετινούς αγώνες με Βαλένθια και Βιγιαρεάλ, ενώ το ίδιο χρειάστηκε να κάνει και σε ματς του Champions League λόγω τιμωρίας που είχε επιβληθεί στον Πορτογάλο.

Να σημειωθεί ότι ο Μουρίνιο είχε αρνηθεί να μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου και πριν από τον περσινό αντίστοιχο αγώνα των δύο ομάδων (δεύτερος γύρος πρωταθλήματος στο "Μπερναμπέου"), στο πρώτο από τα τέσσερα συνολικά ματς που χρειάστηκε να δώσουν τον περασμένο Μάρτιο οι δύο "μεγάλοι" του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Πήρε 23 άτομα στην αποστολή ο Μουρίνιο

Εν τω μεταξύ, ο Ζοζέ Μουρίνιο ανακοίνωσε την αποστολή για το σαββατιάτικο ματς κόντρα στους "μπλαουγκράνα", με την μοναδική απώλεια για τους Μαδριλένους να είναι ο τραυματίας Ρικάρντο Καρβάλιο (γόνατο).

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κασίγιας, Αντάν, Χεσούς

Αμυντικοί: Ράμος, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Κοεντράο

Μέσοι: Κακά, Τσάμπι Αλόνσο, Εζίλ, Ντι Μαρία, Σαχίν, Άλτιντοπ, Καγεχόν, Λασανά Ντιαρά, Γκρανέρο, Κεντίρα

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν, Μπενζεμά

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ