ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συναντήθηκαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μίνο Ραϊόλα για τον Πογκμπά!

Συναντήθηκαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μίνο Ραϊόλα για τον Πογκμπά!

Σύμφωνα με το "Sky Sports", o Μίνο Ραϊόλα συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πολ Πογκμπά, προκειμένου να γίνει μια πρώτη κουβέντα για τον Γάλλο μέσο και ενδεχόμενη μετακίνησή του στους "μπλάνκος".

Το όνομα του Πολ Πογκμπά θα παίξει δυνατά αυτό το καλοκαίρι, αφού αναμένεται να αποτελέσει μήλον της έριδος για μεγάλα κλαμπ. Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο Euro, αποτελεί μεγάλο μετεγγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το" Sky Sports", ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, συναντήθηκε με εκπροσώπους των Μαδριλένων, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του παίκτη από τη Γιουβέντους αυτό το καλοκαίρι.

Η πλευρά του Πογκμπά αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 10 εκ. ευρώ ετησίως και μένει να φανεί αν η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να του δώσει αυτό το ποσό, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περιμένει στη γωνία για τον Γάλλο, αφού είναι διακαής πόθος του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να δώσει 100 εκ. ευρώ για τον Πογκμπά στη Γιουβέντους, με τους Άλβαρο Μοράτα και Χάμες Ροντρίγκες να είναι μεταξύ των διαπραγματευτικών "όπλων" της ισπανικής ομάδας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ