ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στην τελική ευθεία του Χάμες!

Στην τελική ευθεία του Χάμες!
Ροντρίγκες

Η Μarca, που έχει πάντα έγκυρο ρεπορτάζ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνει λόγο για τελειωμένη μετεγγραφή του Χάμες Ροντρίγκες, με το κόστος της να ανέρχεται στα 80.000.000 ευρώ.

Το "Cadena Ser" ανέφερε το βράδυ της Κυριακής πως ο Χάμες Ροντρίγκες θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η "Equipe" με δικό της ρεπορτάζ τόνισε ότι υπάρχει οικονομική διαφορά της τάξης των 10.000.000 ευρώ ανάμεσα στις δυο πλευρές, για να έρθει η έγκυρη "Marca" και να δώσει την δική της πτυχή στο σίριαλ, κάνοντας λόγο για τελειωμένη μετεγγραφή.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα που γνωρίζει όσο καμία άλλη τα θέματα της "Βασίλισσας", τονίζει πως το deal θα κλείσει στα 80.000.000 ευρώ και πως η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μονακό έχουν συμφωνήσει στη μετακίνηση του 22χρονου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού στους "μπλάνκος".

Μάλιστα, την Τρίτη ή την Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και ο Ροντρίγκες θα είναι πλέον παίκτης των Πρωταθλητών Ευρώπης, εξαργυρώνοντας έτσι το εκπληκτικό Μουντιάλ που έκανε με την εθνική του ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με έξι γκολ.

Όπως και να 'χει, στην Ισπανία είναι σίγουροι πως το deal θα προχωρήσει κανονικά και ο Χάμες θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι. Μάλιστα, θα είναι η δεύτερη καλοκαιρινή μετεγγραφή της Ρεάλ, ύστερα απ' αυτή του Τόνι Κρόος, ενώ κλεισμένος θεωρείται και ο Κέιλορ Νάβας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ