ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι οι σχέσεις Μπέιλ - Ρεάλ

Real Madrid's Gareth Bale walks along the pitch during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 10, 2018. Real Madrid defeated Real Sociedad 5-2. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Gareth Bale walks along the pitch during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 10, 2018. Real Madrid defeated Real Sociedad 5-2. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται ότι δεν περνά την καλύτερη περίοδο του στη Μαδρίτη και ο Ζινεντίν Ζιντάν ψάχνει τρόπο να τον βάλει και πάλι στην επιθετική εξίσωση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Την πιο περίεργη χρονιά του στη Ρεάλ Μαδρίτης περνά ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά ωστόσο από τον Οκτώβριο και μετά ψάχνει να βρει τα πατήματά του.

Στους πρώτους επτά αγώνες της σεζόν σε πρωτάθλημα και Champions League είχε τρία γκολ και δύο ασίστ δείχνοντας ότι θα αποτελούσε και πάλι ένα από τα βασικά όπλα στη φαρέτρα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο τραυματισμός του στη γάμπα του αριστερού ποδιού τον άφησε εκτός για περίπου δύο μήνες και έκτοτε προσπαθεί να χωρέσει στα πλάνα του Γάλλου κόουτς. Ο Ζιντάν προσπαθεί να διαχειριστεί την περίπτωση του Ουαλού ο οποίος στις τελευταίες αναμετρήσεις μοιάζει να είναι εντελώς εκτός κλίματος.

Ο Μπέιλ δεν έχει καταφέρει να βγάλει ένα ολόκληρο ματς από τον περασμένο Οκτώβριο, αφού είτε ξεκινά το ματς και βγαίνει αλλαγή περίπου στο 70', είτε έρχεται από πάγκο. Μοναδική εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα αποτελεί η αναμέτρηση με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στις 21 Ιανουαρίου όταν και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 82 λεπτά πετυχαίνοντας δύο γκολ. Αυτά είναι και τα τελευταία του τέρματα για φέτος αφού έκτοτε σε έξι αναμετρήσεις δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της ψυχολογικής κατάστασης του Ουαλού μεσοεπιθετικού είναι δύο παραδείγματα. Στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν αγνόησε το κάλεσμα του Σέρχιο Ράμος για να πάει να χειροκροτήσει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος του αγώνα και προτίμησε να πάει στα αποδυτήρια. Το δεύτερο συμβάν έγινε το βράδυ της Τετάρτης όταν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αποχώρησε για τα αποδυτήρια χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τη Λεγανές για το τι συμβαίνει με τον Μπέιλ. "Είμαι ικανοποιημένος μαζί του. Πρέπει να πάμε σιγά σιγά με αυτόν. Θα δούμε τι θα συμβεί στα επόμενα παιχνίδια και το πως θα τον διαχειριστούμε" είπε μεταξύ άλλων ο "Ζιζού".

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Γάλλου κόουτς φούντωσε τα σενάρια για την κατάσταση του Μπέιλ και το εάν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αν και κάτι τέτοιο δε φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον Ουαλό να δείχνει ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ