ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Τα σφυρίγματα σε Μουρίνιο δεν βοηθούν. Αρκετά"!

Ρονάλντο: "Τα σφυρίγματα σε Μουρίνιο δεν βοηθούν. Αρκετά"!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης ενότητα και όχι... αποδοκιμασίες, τονίζοντας μετά το ματς με τη Θέλτα πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα παραμείνει στους "μερένγκες".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ με 4-0 επί της Θέλτα στο "Μπερναμπέου", με το χατ-τρικ που σημείωσε, και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης βρήκε την ευκαιρία για να στείλει μήνυμα στους οπαδούς των Μαδριλένων.

"Αισθάνομαι αγάπη στο Μπερναμπέου εδώ και λίγο καιρό και αυτό με ευχαριστεί. Εάν οι οπαδοί είναι μαζί μου έχω περισσότερα κίνητρα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ για να προσθέσει με νόημα:

"Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε πίσω γιατί ο προπονητής μας θα παραμείνει. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε αυτή τη χρονιά, καθώς υπάρχει το Κύπελλο Ισπανίας και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρκετά! Ο προπονητής προσπαθεί για το καλύτερο και είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Αυτά τα σφυρίγματα (σ.σ. προς το πρόσωπο του Μουρίνιο) δεν βοηθούν σε κάτι.

Εάν κατακτήσουμε το Κύπελλο Ισπανίας και το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μία καλή χρονιά για μας. Θα πρέπει να μας ενθαρύνει ο κόσμος και όχι να σφυρίζει.

Αρκετά λοιπόν, γιατί οι παίκτες καταλαβαίνουν στο γήπεδο όταν ο προπονητής τους δεν έχει την υποστήριξη του κόσμου".

Υπενθυμίζεται ότι με τη νίκη επί της Θέλτα η Ρεάλ σφράγισε το εισιτήριο για τους "8" του Copa Del Rey, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε δύο αναμετρήσεις την Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ