ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο σε Μουρίνιο: "Δεν είσαι σωστός να με κρίνεις"

Ρονάλντο σε Μουρίνιο: "Δεν είσαι σωστός να με κρίνεις"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατσάδιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το ματς με τη Βαλένθια, για να πάρει όμως την "απάντηση" του CR7. Διαβάστε τον έντονο διάλογο των δύο ανδρών.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο που ήθελαν τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχουν φραστική αντιπαράθεση με το τελικό σφύριγμα στο Ρεάλ-Βαλένθια και να κάνουν λόγο για ψύχρανση στις σχέσεις των Πορτογάλων.

Η ισπανική εφημερίδα " Marca" προχώρησε πάντως ακόμα περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα μίντια, καθώς αποκάλυψε το Σάββατο (19/1) το τι ειπώθηκε μεταξύ τους μετά το 2-0 των "μερένγκες" επί της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ρονάλντο σε Μουρίνιο: "Δεν είσαι σωστός να με κρίνεις"

Σύμφωνα λοιπόν με το μαδριλένικο μέσο, ο "special one" περίμενε -όπως συνηθίζει- όλους τους παίκτες του στα αποδυτήρια για να τους χαιρετήσει, όταν όμως έφτασε προς το μέρος του ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε τόνο και ύφος:

"Στα τελευταία 15 λεπτά κρύφτηκες Κρις. Ο Ζοάο Περέιρα δεν είχε έλεγχο στη δεξιά πλευρά.

Ξέρεις ότι σε αυτά τα διπλά ματς ένα γκολ αξίζει πολύ. Θα πρέπει να δουλεύεις μέχρι το τέλος", φέρεται να είπε ο Μουρίνιο στον συμπατριώτη του, ο οποίος απάντησε:

"Εγώ δίνω τη ζωή μου για σένα, δεν είναι σωστός που με κρίνεις".

Η εφημερίδα υπογραμμίζει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ πληροφορήθηκε άμεσα το γεγονός από συνεργάτες του αλλά δεν μπήκε στη διαδικασία να το συζητήσει με κάποιον από τους δύο πρωταγωνιστές ενώ και ο Μουρίνιο θέλησε από την πλευρά του να το υποβαθμίσει.

Διαβάστε όλα τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ