ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρομπέρτο Κάρλος: "Εμείς φάγαμε τον Λουσεμπούργκο"

Ρομπέρτο Κάρλος: "Εμείς φάγαμε τον Λουσεμπούργκο"

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια από την απομάκρυνση του Βαντερλέι Λουσεμπούργκο από τη Ρεάλ, αλλά ο Ρομπέρτο Κάρλος αποκάλυψε πως μπορούν οι παίκτες να... διώξουν έναν προπονητή.

Ήταν η εποχή των "γκαλάκτικος". Η Ρεάλ Μαδρίτης ξόδευε πολλά και απαιτούσε περισσότερα. Μπορεί ένας παίκτης να "φάει" έναν προπονητή; Ο Ρομπέρτο Κάρλος αποκάλυψε ότι η απομάκρυνση του Βραζιλιάνου τεχνικού, Βαντερλέι Λουσεμπούργκο, από τον πάγκο των "μερένγκες", ήταν προϊόν πίεσης των ποδοσφαιριστών.

''Εγώ στα αριστερά; " ρώτησε ο Ραούλ το Βραζιλιάνο τεχνικό κι εκείνος του απάντησε: "Εδώ, για λίγο μόνο". Αυτή ήταν σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Κάρλος, η αρχή του τέλους της καριέρας του Λουσεμπούργκο στη Ρεάλ με το Βραζιλιάνο - πλέον τεχνικό του Φάνη Γκέκα στην Ακχισάρσπορ - να εξηγεί πως οι "γκαλάκτικος" επέσπευσαν την απομάκρυνσή του.

"Όταν δύο ή τρεις παίκτες δεν μπορούν να καταλάβουν τον προπονητή του, ειδικά εάν αυτοί είναι οι αρχηγοί των αποδυτηρίων... Αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές, στο τέλος (της προπόνησης) ήρθαν και μας είπαν ότι ο Λουσεμπούργκο δεν πρέπει να συνεχίσει. Αυτό μεταφέρθηκε, προς τα πάνω. Το πρόβλημά του, ήταν ότι δεν προσαρμόστηκε στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα.", είπε ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Οι "γκαλάκτικος" διέταξαν, ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε, ο Βαντερλέι Λουσεμπούργκο αποτέλεσε παρελθόν, πράγματα που συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ