ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Πρόωρο να γίνει προπονητής της Ρεάλ ο Ζιντάν"

"Πρόωρο να γίνει προπονητής της Ρεάλ ο Ζιντάν"

Την άποψη πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι έτοιμος για να αναλάβει τα ηνία της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Μαριάνο Γκαρθία Ρεμόν.

Σε αναζήτηση προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν έχει καταφέρει να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Ζοζέ Μουρινιο.

Την ίδια στιγμή τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ζινεντίν Ζιντάν προτιμά να γίνει προπονητής (είτε πρώτος είτε βοηθός) και με αυτή την αφορμή ο Μαριάνο Γκαρθία Ρεμόν εξέφρασε την άποψή του επί του θέματος, τονίζοντας πως θα ήταν πολύ νωρίς για να αναλάβει ο 40χρονος ένα τόσο μεγάλο φορτίο.

"Είναι μεγάλη ευθύνη το να είσαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πολύ περίπλοκο, περιμένουν αποτελέσματα. Είναι πρώορο να πούμε ότι ο Ζιζού θα γίνει προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο καθένας μιλάει για τη Ρεάλ και αυτό σε βάζει σε πίεση.

Ο προπονητής πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Όλοι οι προπονητές έχουν πίεση στη Ρεάλ, μεγαλύτερη από κάθε άλλη ομάδα. Ωστόσο, τα πάντα κρίνονται από τα αποτελέσματα. Αν οι αριθμοί είναι αρνητικοί τότε η συμφωνία διακόπτεται. Είδαμε το παράδειγμα του Μουρίνιο, ο οποίος είχε συμβόλαιο ως το 2016".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ