ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πόλεμος Μουρίνιο-Κασίγιας!

Πόλεμος Μουρίνιο-Κασίγιας!

Η επιλογή του Ίκερ Κασίγιας να ψηφίσει Ράμος και Ντελ Μπόσκε ως καλύτερο παίκτη και προπονητή για το 2012 προκάλεσε την "έκρηξη" του Μουρίνιο και έφερε "ψυχρό πόλεμο" μεταξύ των δύο ανδρών. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η σχέση του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Ίκερ Κασίγιας έχει περάσει από αρκετά στάδια στα περίπου 2,5 χρόνια που ο "special one" μετακόμισε στη Μαδρίτη και φαίνεται πως ένα νέο επεισόδιο προστέθηκε στην άτυπη διαμάχη τους.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Sport" (κυκλοφορεί με τίτλο "Ολικό διαζύγιο"), με την καταλανική εφημερίδα να υποστηρίζει πως ο Κασίγιας ήταν εκείνος που "προκάλεσε" τον προπονητή του.

Διαβάστε τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου Τύπου.

Αυτό έγινε με την απόφασή του να ψηφίσει τον Σέρχιο Ράμος ως τον παίκτη που πρέπει να πάρει το βραβείο της "Χρυσής Μπάλας" για το 2012 (του έδωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία) και όχι τον Κριστιάνο Ρονάλντο (μετά το "5άρι" που έδωσε στον Ράμος χάρισε το "3άρι" στον Πορτογάλο), γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία των Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης της Εθνικής Ισπανίας που είχε δικαιώμα ψήφου για τον διαγωνισμό της Χρυσής Μπάλας, εξόργισε πάντως τον Μουρίνιο και για την επιλογή του στον κορυφαιό προπονητή.

Και αυτό γιατί ψήφισε με γνώμονα την Εθνική Ισπανίας (όπως και στην περίπτωση για τον καλύτερο παίκτη) και έδωσε τον μεγαλύτερο βαθμό στον εκλέκτορα της "φούρια ρόχα", Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, δίνοντας τις επόμενες ψήφους του σε Μουρίνιο και Ντι Ματέο.

Πόλεμος Μουρίνιο-Κασίγιας!

Το πρωτοσέλιδο της "Sport" για την κόντρα Μουρίνιο-Κασίγιας

Όπως ήταν λογικό, ούτε αυτή η κίνησή του δεν αντιμετωπίστηκε με καλό μάτι από τους Μαδριλένους, με πολλούς να υποστηρίζουν πως ο Κασίγιας θα έπρεπε για λόγους "fair play" να δώσει τη βασική ψήφο του σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοζέ Μουρίνιο.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν μένει όμως μόνο στην αποκάλυψη για την ψύχρανση των σχέσεων γκολκίπερ-προπονητή αλλά δίνει και νέα διάσταση στο θέμα, αναφέροντας ονόματα τερματοφυλάκων που ενδιαφέρουν τη Ρεάλ.

Χαρακτηριστικά παραθέτει τις περιπτώσεις των Νταβίντ Ντε Χέα και Κάσπερ Σμάιχελ, με το ρεπορτάζ των Καταλανών να κάνει λόγο για δύο γκολκίπερ που ενδιαφέρουν πολύ τη "βασίλισσα" για να διεκδικήσουν τη φανέλα του βασικού από τον "Άγιο Ίκερ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ