ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πιέζει για αύξηση ο Ρονάλντο

Πιέζει για αύξηση ο Ρονάλντο
Ρονάλντο

Περισσότερα χρήματα θέλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, καθώς είναι ο 10ος πιο ακριβοπληρωμένος στον κόσμο. Διαβάστε ποιοι παίρνουν περισσότερα και ποιες άλλες φήμες υπάρχουν.

Σε σίριαλ φαίνεται πως έχει αρχίσει να εκτυλίσσεται η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη στιγμή που ούτε αυτός ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης τοποθετούνται επί του θέματος.

Οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους θέλει να φύγει από το "Μπερναμπέου" ολοένα και πληθαίνουν, ενώ η περίπτωσή του απασχολεί μέχρι και τα καταλανικά Μέσα.

Σημερινό δημοσίευμα της "AS" αναφέρει πως ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος, πέραν του γεγονός πως έχουν χαλάσει οι σχέσεις του με Μαρτσέλο και Φάμπιο Κοεντράο, είναι τα χρήματα που λαμβάνει ετησίως από τη Ρεάλ (10 εκάτ. ευρώ). Μπορεί για τους περισσότερους να είναι ένας εκ των δύο καλύτερων παικτών του κόσμου, αλλά είναι 10ος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο παγκοσμίως είναι αυτό του Σαμουέλ Ετό'ο στην Ανζί (20 εκατ. ευρώ), ενώ πίσω του βρίσκονται οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Παρί Σεν Ζερμέν (14,5 εκάτ. ευρώ) και Γουέιν Ρούνεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (13,8 εκατ. ευρώ).

Γιάγια Τουρέ και Σέρχιο Αγκουέρο (13 εκατ. ευρώ και 12,5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα) ακολουθούν, ενώ πάνω από τον Ρονάλντο βρίσκονται και οι Ντιντιέ Ντρογκμπά (12 εκατ. ευρώ), Ντάριο Κόνκα (10,6 εκατ. ευρώ), Φερνάντο Τόρες (10,8 εκάτ ευρώ) και Λιονέλ Μέσι (10.5 εκάτ. ευρώ).

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Sport", το οποίο έχει τίτλο "Σκάνδαλο! Ο Ρονάλντο απειλεί τη Μαδρίτη". Η εν λόγω εφημερίδα αναφέρει πως ο 27χρονος ζητάει 15 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, είναι ενοχλημένος που δε χαίρει ανάλογης αποδοχής με τον Ίκερ Κασίγιας, ενώ ρόλο παίζει και η αντιπαλότητά του με τους Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα.

Τέλος, η "Mundo Deportivo" αναφέρει πως ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος και με τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος είχε δηλώσει στις 5 Αυγούστου πως θα έδινε τη χρυσή μπάλα στον Ίκερ Κασίγιας, συμπληρώνοντας με καθυστέρηση ότι "υπάρχει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κάνει τη διαφορά και κανένας δεν είναι σαν αυτόν".

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση η φημολογία γύρω από το θέμα θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη, τη στιγμή που ήδη έχουν αρχίσει να ακούγεται πως οι Παρί Σεν Ζερμέν και Ανζί περιμένουν στη γωνία για τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ