ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Περιμένει καλύτερο το 2015 ο Ρονάλντο

Περιμένει καλύτερο το 2015 ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στην ισπανική "AS", έκανε τον απολογισμό του 2014 και τόνισε πως περιμένει η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη από την τρέχουσα.

Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, έκανε τον απολογισμό του 2014 στην εφημερίδα "AS" και τόνισε πως περιμένει η επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη από την τρέχουσα.

Ο ηγέτης της "Βασίλισσας", ανέφερε πως η ομάδα του έζησε μεγάλες στιγμές φέτος, κατακτώντας τρόπαιο όπως το Champions League, το Copa del Rey, το Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ότι αυτό σκόρπισε χαρά στους φίλους της Ρεάλ και στον πρόεδρό της, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αν έπρεπε να ξεχωρίσει κάποιον τίτλο, είπε πως "ίσως το Champions League, όμως όλα είναι μεγάλες επιτυχίες για μας" και συνέχισε για το 2015:

«Ελπίζω το 2015 να είναι καλύτερο. Έχουμε το πνεύμα για να πάρουμε και πάλι πολλούς τίτλους. Το 2015 μπορεί να είναι καλύτερο από το 2014 γιατί η ομάδα είναι υποψήφια για όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Πάμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ