ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Η Γιουνάιτεντ ήθελε Μπέιλ, Βαράν και Μπενζεμά"

Πέρεθ: "Η Γιουνάιτεντ ήθελε Μπέιλ, Βαράν και Μπενζεμά"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, εξαπέλυσε νέα επίθεση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την "υπόθεση Ντε Χέα", αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον των Άγγλων για Μπέιλ, Μπενζεμά και Βαράν.

Ενδιαφέρουσες απαντήσεις έδωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά τη ραδιοφωνική "ανάκρισή" του, από τον "Cadena Ser".

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης απέδωσε το φιάσκο στην "υπόθεση Ντε Χέα" στην "απειρία" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε το ενδιαφέρον της για τρεις "μερένγκες" και υποστήριξε ότι ο Μπενίτεθ είναι καλύτερος προπονητής για τη Ρεάλ, σε σχέση με τον Αντσελότι.

"Το είπαμε καθαρά, μέσω της ανακοίνωσης. Η περίληψη. Την τελευταία ημέρα, η Γιουνάιτεντ μέσω του Ζόρζε Μέντες μας είπε ότι ήταν ανοικτή σε διαπραγματεύσεις. Δεν ήθελε να διαπραγματευτεί μέχρι τη Δευτέρα. Όλα συμφωνήθηκαν σε μία στιγμή. Κάναμε τα συμβόλαια, σε μισή ώρα.

Το κάναμε την τελευταία ημέρα για τον Ντε Χέα, που θα ήταν προσθήκη και δεν μπορούσαμε να του πούμε ψέμματα. Πιστέψαμε ότι είχαμε την υποχρέωση να προσπαθήσουμε να τον φέρουμε, αν και γνωρίζαμε ήταν δύσκολο. Το απόγευμα καταλάβαμε ότι δεν φθάναμε σε συμφωνία έγκαιρα, λόγω της απειρίας της Γιουνάιτεντ σε τέτοια θέματα.

Στη Γιουνάιτεντ στείλαμε τα συμβόλαια στις 13:30 και άργησε οκτώ ώρες να μας τα επιστρέψει. Είχαν πολλή δουλειά. Μετά έμεινε λίγος χρόνος. Τα συμβόλαια έφθασαν στις 00:02, εκπρόθεσμα. Γι' αυτό έχουμε αποδείξεις, όπως και η FIFA.

Είναι ντροπή, δεν καταλαβαίνω ότι χρειάζεται τόσος χρόνος για να δεις τα συμβόλαια, δεν καταλαβαίνω μια σειρά από πράγματα. Μου είπαν ότι ο Ντε Χέα είναι πολύ επηρεασμένος, ήθελε πολύ να έρθει. Δεν ξέρω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρθηκε το καλοκαίρι, για Μπέιλ, Μπενζεμά και Βαράν."

Στη συνέχεια, ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε για τις μεταγραφές, τη φετινή ομάδα, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Κόβατσιτς και τον Ζιντάν. Αναλυτικά όσα είπε για:

Μεταγραφές - απογοητεύσεις: "Ήθελα να φέρω τον Πατρίκ Βιεϊρά, τον Ριμπερί. Δεν καταφέρνεις πάντα, ο,τι προσπαθείς"

Μπενίτεθ ή Αντσελότι: "Ο Μπενίτεθ είναι καλύτερος προπονητής για τη Ρεάλ. Του πρότεινα να γίνει προπονητής, το 2009, όταν έφθασα. Για εμένα θα ήταν πιο εύκολο να συνέχιζε ο Αντσελότι, αλλά χρειαζόμασταν νέο παλμό. Δεν είχαμε αμφιβολίες για την αλλαγή."

Tη φετινή ομάδα: "Έχουμε ομαδάρα, αλλά όχι μόνο 11 ποδοσφαιριστές, 18, όλοι είναι εντυπωσιακοί. Θα κάνουμε καταπληκτική σεζόν."

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν είναι θυμωμένος, αλλά όταν δεν βάζει γκολ τα βάζει με τον εαυτό του. Το γκολ είναι η εμμονή του".

Κόβατσιτς: "Έπρεπε να βελτιώσουμε τον πάγκο. Ο Μπενίτεθ τον ήξερε από την Ιταλία, ρωτήσαμε και τον Μόντριτς και μας είπε ότι είναι φαινόμενο."

Ραούλ: "Δεν ξέρω τι θα κάνει όταν αποσυρθεί. Εάν μια μέρα θέλει να έρθει, είναι σίγουρο ότι έχει θέση στη Ρεάλ, αλλά δεν ξέρω εάν είναι αυτό που θέλει".

Ζιντάν: " Σίγουρα, μία ημέρα έχει πιθανότητες να προπονήσει την πρώτη ομάδα της Ρεάλ"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ