ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι ο Χάμες

Παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι ο Χάμες

Λίγο καιρό αφότου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Χάμες Ροντρίγκες παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρασκευή (8/8) ήταν μία ξεχωριστή ημέρα στην καριέρα του Χάμες Ροντρίγκες καθώς παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ στο Βαλδεμπέμπας για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ που κέρδισε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

"Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο 23χρονος Κολομβιανός, ενώ δηλώσεις έκανε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ:

"Είμαι υπερήφανος γιατί πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο και ελπίζω να κατακτήσω και άλλους τίτλους. Πιστεύω ότι είμαι στο τέλειο μέρος καθώς όλοι μέσα στην ομάδα είναι σπουδαίοι.

Πρόκειται για ένα ενωμένο σύνολο και ελπίζουμε να πάρουμε τίτλους που είναι και ο στόχος αυτής της ομάδας".

Σημειώνεται πως πέρα από τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ, ο Ροντρίγκες κέρδισε το βραβείο και για το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ με το ασύλληπτο βολέ του κόντρα στην Ουρουγουάη, με τον ίδιο πάντως να έχει δηλώσει πως αγαπημένο του είναι αυτό απέναντι στην Ιαπωνία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ