ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εζίλ: "Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ"

Εζίλ: "Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ"

Στα πλαίσια συνέντευξης σε γερμανικό μέσο, ο Μεσούτ Εζίλ, τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ ευτυχισμένος στη Ρεάλ και θα του άρεσε να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στο σύλλογο.

Συνέντευξη στην γερμανική "Sport Bild" παραχώρησε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει την μεγάλη του ευχαρίστηση που αγωνίζεται με τη φανέλα των "μερένγκες".

"Με κάνει πολύ ευτυχισμένο που θέλουν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στη Ρεάλ. Δεν βιάζομαι προς το παρόν, αλλά νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί αυτό σημαίνει ότι με εμπιστεύονται", ήταν τα λόγια του Γερμανού.

Το μόνο πράγμα που σκέφτεται προς το παρόν ο μεσοεπιθετικός των Μαδριλένων είναι η νέα σεζόν υπό την ηγεσία του Κάρλο Αντσελότι. Στη συνέχεια της συνέντευξης, σε ερώτηση για το πως φαντάζεται το μέλλον του, απάντησε πως:

"Φυσικά και με φαντάζομαι να συνταξιοδοτούμαι στη Ρεάλ. Αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Σίγουρα θα ήταν κάτι που θα ήθελα".

Το συμβόλαιο του Εζίλ λήγει το 2016, ωστόσο οι ιθύνοντες της Ρεάλ επιθυμούν να το επεκτείνουν για άλλα 3 χρόνια. Οι δυο πλευρές είναι θετικές, οπότε η συμφωνία μπορεί να έρθει σύντομα, με τον παίκτη να εισπράττει περίπου 8.000.000 ευρώ το χρόνο.

Κλείνοντας ο Εζίλ μίλησε για το είδωλό του, Ζινεντίν Ζιντάν: "Ο Ζιζού ήταν πάντα το είδωλό μου. Έβλεπα τις κινήσεις του και προσπαθούσα να τις κάνω και εγώ. Ήταν ένας κορυφαίος παίκτης και επίσης πολύ καλός και σαν άνθρωπος".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ