ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Όχι στην πράσινη εμφάνιση λέει η Ρεάλ Μαδρίτης

Όχι στην πράσινη εμφάνιση λέει η Ρεάλ Μαδρίτης

Προσπάθειες κάνει η Ρεάλ ώστε να μη φορέσει την εκτός έδρας, πράσινη εμφάνιση στον αγώνα με την Μάντσεστερ στο Όλντ Τράφορντ και να παρουσιαστεί με την αγαπημένη της, λευκή. Το αν τελικά θα τα καταφέρει είναι ακόμα άγνωστο. Διαβάστε γιατί δεν συμπαθούν τα πράσινα οι Μαδριλένοι, αλλά και γιατί η φανέλα αυτή θεωρείται για κάποιους ... "γρουσούζικη".

Η λογική λέει ότι η ομάδα του Μουρίνιο θα βγει στον αγωνιστικό χώρο του Όλντ Τράφορντ με την πράσινη φανέλα, η οποία αρχικά μάλιστα είχε σχεδιαστεί ειδικά για τα εντός έδρας παιχνίδια των "Μερένχες" στο Champions League.

Το πρόβλημα στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ότι οι ποδοσφαιριστές της φορούν εντός έδρας άσπρα σορτς, το οποίο κάνει αδύνατο το γεγονός η Ρεάλ να παρουσιαστεί με άσπρη φανέλα. Οπότε, μόνο στην περίπτωση που δεχτεί η Γιουνάιτεντ να φορέσει τα μαύρα - εκτός έδρας - σορτς θα μπορέσει η Ρεάλ να εμφανιστεί με λευκή εμφάνιση.

Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες δεν φαίνεται να συμπαθούν το πράσινο χρώμα στη φανέλα. Να θυμίσουμε, ότι πέρυσι η Ρεάλ είχε σαν δεύτερη εμφάνισή της -και πάλι ωστόσο σχεδιασμένη για το Champions League- την κόκκινη. Η συγκεκριμένη εμφάνιση φαίνεται πως ήταν αρεστή στους παίκτες, καθώς αν και σχεδιασμένη για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε πολλά ματς πρωταθλήματος προτίμησαν να αγωνιστούν με το "κόκκινο" χρώμα.

Όχι στην πράσινη εμφάνιση λέει η Ρεάλ Μαδρίτης

Τη φετινή χρονιά όμως, συμβαίνει το αντίθετο. Οι Μαδριλένοι προτιμούν να εξαντλήσουν κάθε επιλογή που έχουν προτού καταλήξουν στα "πράσινα". Κάτι που έγινε και στο ματς ενάντια στη Βαλένθια στο "Μεστάγια", όπου η Ρεάλ τελικά φόρεσε τη μπλε εμφάνιση αντί για την πράσινη.

Αήττητη με τα "πράσινα"

Όσο κι αν δεν αρέσει στους παίκτες της Ρεάλ αυτή η εμφάνιση, έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη και τις δύο φορές που τη φόρεσε στο Champions League για φέτος. Την πρώτη κέρδισε εκτός έδρας τον Άγιαξ με 1-4 , και την δεύτερη απέσπασε ισοπαλία στο Μάντσεστερ απέναντι στη Σίτι. Παρά τα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο. δεν έχει καταφέρει ακόμα να γίνει αρεστή από τους παίκτες.

Κάποιοι από τους παίκτες, μάλιστα, είναι προκατειλημμένοι απέναντι στην εμφάνιση αυτή, θεωρώντας την ακόμα και γρουσούζικη. Αυτό γιατί στο πρώτο ματς που εμφανίστηκε με την συγκεκριμένη εμφάνιση, η Ρεάλ δεν έχει και την καλύτερη των αναμνήσεων. 'Ηταν στο "Σάντσες Πιθχουάν" ενάντια στη Σεβίλλη. όπου οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν με 1-0, κάτι που προκάλεσε και το ξέσπασμα του Μουρίνιο, που σίγουρα θα το θυμούνται αρκετοί από τους παίκτες.

Από τότε, προτιμούν να φορέσουν οτιδήποτε άλλο, παρά την πράσινη εμφάνιση. Έτσι και στον αγώνα με την Μάντσεστερ στο Όλντ Τράφορντ, θέλουν να καταφέρουν να εμφανιστούν τελικά με την άσπρη και όχι την πράσινη εμφάνιση. 'Αν και στις δύο τελευταίες στους εμφανίσεις στο "θέατρο των ονείρων", είχε εμφανιστεί με μαύρες εμφανίσεις, μετρώντας μια νίκη (2-3) και μια ήττα (4-3).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ