ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Όχι" από τους οπαδούς στο νέο όνομα του "Μπερναμπέου"

"Όχι" από τους οπαδούς στο νέο όνομα του "Μπερναμπέου"

Την αντίθεσή τους στις δύο υποψήφιες νέες ονομασίες του "Bernabeu" εξέφρασαν μέσω δημοσκόπησης οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εδώ και ένα 24ωρο γνωρίζουμε ποια θα είναι η νέα ονομασία του "Santiago Bernabeu" μετά την ανακατασκευή που θα γίνει στο ιστορικό γήπεδο της Ρεάλ, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να "μαρτυράει" άθελά του πως η νέα ονομασία του γηπέδου θα είναι "IPIC Bernabeu" ή "Cepsa Bernabeu".

Η IPIC είναι η επιχείρηση (έχει έδρα το Ντουμπάι) που θα συνεισφέρει σημαντικά στην ανακατασκευή του γηπέδου όσον αφορά στους οικονομικούς πόρους και για το λόγο αυτό θα ανταμειφθεί όπως όλα δείχνουν με την προσθήκη του ονόματός της δίπλα στη λέξη "Bernabeu", με τον κόσμο πάντως να διατηρεί το ρομαντισμό του και να εμφανίζεται αρνητικός στις νέες ονομασίες.

Αυτό φαίνεται από τη δημοσκόπηση που διενήργησε η "As" μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης, με το 66,23% (8.258 άτομα) να υποστηρίζουν πως δεν τους αρέσουν καθόλου τα νέα ονόματα που προτείνονται για το γήπεδο και μόνο το 33,77% (4.211 άτομα) να συμφωνούν με την επιλογή της διοίκησης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ