ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ιδού το νέο όνομα του γηπέδου της Ρεάλ

Ιδού το νέο όνομα του γηπέδου της Ρεάλ

Οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να "μαρτυράει" στο πλαίσιο εκδήλωσης την νέα ονομασία του "Bernabeu" μετά την ανακατασκευή του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το όνομα "Σαντιάγο Μπερναμπέου" είναι άρρηκτα συνδεδμένο με τη Ρεάλ από τη στιγμή που οι Μαδριλένοι επέλεξαν πριν αρκετές δεκαετίες να δώσουν στο γήπεδό τους το όνομα του ιστορικού προέδρου της ομάδας, όμως σε λίγα χρόνια από τώρα αυτό θα αλλάξει.

Αυτό το αποκάλυψε άθελά του ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά τη διάρκεια παρουσίασης της συμφωνίας της Ρεάλ με την Microsoft, καθώς αυτά που είπε σε ιδιωτική συνομιλία του με την Υπουργό Παιδείας και Αθλητισμού, Λουτσία Φιγκάρ, καταγράφτηκαν από τις κάμερες που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Ιδού το νέο όνομα του γηπέδου της Ρεάλ

"Θα ονομάσουμε το γήπεδο IPIC Bernabeu ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων. Ή θα το ονομάσουμε Cepsa Bernabeu", ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των "μερένγκες", με την IPIC ((International Petroleum Investment Company) να είναι το ακρώνυμο της επιχείρησης που έχει ως έδρα το Ντουμπάι και η οποία θα συνεισφέρει για την ανακατασκευή του γηπέδου.

Σημειώνεται πως η IPIC αφορά επενδυτικά κεφάλαια που ελέγχονται από την κυβέρνηση του Άμπου Ντάμπι ενώ η CEPSA είναι εταιρία που αγοράστηκε από την IPIC το 2011.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ