ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι πρωτιές του Ρονάλντο

Οι πρωτιές του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το χατ τρικ που πέτυχε την Τετάρτη ξεπέρασε τους Λιονέλ Μέσι και Φέρενς Πούσκας, έγινε ο πρώτος παίκτης σε εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 21ο αιώνα στην Primera Division, ενώ επιβεβαίωσε ότι η Σεβίλλη είναι ο... αγαπημένος του αντίπαλος.

Άκρως χορταστική ήταν η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σεβίλλη, η οποίη είχε 10 γκολ, κάτι που συνέβη σε αγώνα πρωταθλήματος στο "Μπερναμπέου" για πρώτη φορά μετά από 46 χρόνια (σ.σ. τελευταία φορά το 9-1 επί της Σοσιεδάδ).

Σκορ όπως το 7-3 της Τετάρτης δε βλέπουμε συχνά και όπως ήταν λογικό δεν ήταν λίγα τα ρεκόρ που καταρρίφθηκαν με τον συγκεκριμένο αγώνα να γίνεται ο πρώτος μετά το Ράσινγκ Σαταντέρ-Θέλτα (4-4) που είχε τέσσερις παίκτες να έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ.

Φυσικά την παράσταση έκλεψαν Γκάρεθ Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ουαλός γιατί έκανε το πρώτο του πραγματικά καλό παιχνίδι με τη φανέλα των Μαδριλένων και ο Πορτογάλος γιατί το χατ τρικ του ήταν σημαντικό για τους λάτρεις των στατιστικών.

Αρχικά ο 28χρονος με αυτό έφτασε τα 18 χατ τρικ στην Primera Division αφήνοντας πίσω του τον Λιονέλ Μέσι, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως προσπέρασε και τον Φέρεντς Πούσκας. Ο Ούγγρος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε 156 γκολ σε 180 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ρονάλντο έφτασε τα 157 γκολ έχοντας μόλις 146 συμμετοχές.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο παίκτης που έχει σκοράρει τα περισσότερα πέναλτι στην Primera Division στον 21ο αιώνα. Με το χθεσινό έφτασε τα 34, ενώ ο δεύτερος είναι ο Νταβίντ Βίγια με 31. Τέλος, η Σεβίλλη είναι μάλλον ο αγαπημένος του αντίπαλος αφού κόντρα σε αυτή ο CR7 έχει πετύχει στο πρωτάθλημα 15 τέρματα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ