ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το άλλο πρόσωπο του Ρονάλντο

Το άλλο πρόσωπο του Ρονάλντο
© EPA

Κυκλοφόρησε βίντεο του Ρονάλντο, όχι με κόλπα και γκολ, αλλά με το ανθρώπινο πρόσωπο του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στα παιδιά. Ένα βίντεο που ίσως αλλάξει την άποψη πολλών... αντί-φαν του Κριστιάνο, παράδειγμα προς όλους μας. Απολαύστε το... (vid)!

Πρόκειται για τον έναν από τους δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που αποτελεί το ίνδαλμα εκατομμυρίων ανθρώπων. Η "λάμψη" του ποδοσφαίρου τον κάνει απόμακρο ενώ έχει και αρκετούς οπαδούς που αγαπάνε να τον... "μισούν".

Σίγουρα με την δόξα και τα λεφτά που απέκτησε, θα μπορούσε να πετάει στα σύννεφα όπως έχουν κάνει πολλοί ποδοσφαιριστές ή ακόμα και... μελλοντικοί (πιθανοί) ποδοσφαιριστές που έχουν τον άσο της Ρεάλ ως παράδειγμα προ μίμηση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, κόντρα σε όλα, αποτελεί ένα ευαισθητοποιημένο άτομο, με αρκετές φιλανθρωπικές ενέργειες, εκ των οποίων οι περισσότερες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ιδιαιτέρως στα παιδιά, ο Πορτογάλος άσος, "σπάει" και δεν μπορεί να αντισταθεί σε οτιδήποτε και αν του ζητηθεί.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε εδώ και περίπου ένα μήνα, παρουσιάζει στιγμές του Κριστιάνο Ρονάλντο, έξω από το γήπεδο, μαζί με παιδιά ή με φανατικούς οπαδούς του. Παρουσιάζει το ανθρώπινο πρόσωπο του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι σίγουρα ένα βίντεο παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και ειδικότερα για τους νέους ποδοσφαιριστές και τον χαρακτήρα τους...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ