ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης μνημονεύουν τον Μουρίνιο

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης μνημονεύουν τον Μουρίνιο

Η εντός έδρας ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1), εξόργισε τόσο τους φίλους των γηπεδούχων, που θυμήθηκαν τον Ζοζέ Μουρίνιο. Έστω κι αν έφυγε ως αποτυχημένος από την "Βασίλισσα"....

Η σχέση του Ζοζέ Μουρίνιο με τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης. ήταν πάντα κάπως αλλόκοτη, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Ο Πορτογάλος έχει συνηθίσει στην καριέρα του να έχει φανατικούς θαυμαστές, αλλά και μεγάλους εχθρούς... Αυτό συνέβη και στην ομάδα της Μαδρίτης.

Μια μερίδα των "μερένγκες" τον υποστήριζε και ήταν υπέρ της παραμονής του, όμως υπήρχαν κι αυτοί που δεν έτρεφαν ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπό του, ειδικά από το γεγονός πως είχε κόντρες με Ισπανούς ποδοσφαιριστές και "σημαίες" της ομάδας.

Όπως και να 'χει, η φυγή του έμοιαζε αναγκαία τόσο για την Ρεάλ, όσο και για τον ίδιο, αφού υπήρχε έντονη αμφισβήτηση για την προσφορά του στην ομάδα. Και να λοιπόν, που φτάσαμε να δούμε οπαδούς των Μαδριλένων να μνημονεύουν τον Πορτογάλο και τραγουδούν τ' όνομά του...

Συγκεκριμένα, μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1) , η απογοήτευση και η στεναχώρια είχε κυριεύσει μεγάλη μερίδα οπαδών της Ρεάλ. Κάποιοι απ' αυτούς δεν δίστασαν μάλιστα να εκφράσουν ανοιχτά την συμπάθειά τους στον "special one".

Προφανώς δεν πρόκειται για αμφισβήτηση στον Κάρλο Αντσελότι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά στην Τσέλσι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ